Wysłany: 08-03-04, 12:08 Yiquan - ustawki na ćwiczenia
Ponieważ muszę sobie sam organizować treningi i czasem trza poćwiczyć z partnerem, to zakładam wątek do ustawiania się na wspólne ćwiczenie Yiquan.
Standardowo w grę wchodzi każdy weekend, oraz dni tygodnia - kolo 18-19 (czym głębsze lato, tym pora późniejsza). Miejsce: jakiś plener, ewentualnie gdzie indziej jak się uda.
Do końca tego tygodnia (do 2008-03-09):
- czwartek (wczesny wieczór, trening pod dachem - chętni: Gruby Igor)
- piątek (kolo 22:30, pod dachem - chętni: Gruby, Igor)
- sobota (plener albo pod dachem. Chętni: Igor, MarS, Gruby, koleżanka Grubego)
- niedziela (plener lub pod dachem. Chętni: Igor, Gruby)
piątek (kolo 22:30, pod dachem - chętni: Gruby, Igor)
Trening nie doszedł do skutku.
igor napisał/a:
sobota (plener albo pod dachem. Chętni: Igor, MarS, Gruby, koleżanka Grubego)
Dzisiejszy trening rozpoczęliśmy rano zaraz po godzinie 9. Rozpoczęliśmy biegiem na miejsce treningu, a później krótki relaks po biegu i rozpoczęliśmy trening. W koło kręciło się sporo osób które trochę się przyglądały.
No ja mógłbym tak samo jak tydzień temu albo w sobotę. Trochę co prawda bolą mnie "kości" przedramion ale myślę, że już przejdzie i będzie można sobie przyciskać w takim tui shou jak ostatnio.
No ja mógłbym tak samo jak tydzień temu albo w sobotę. Trochę co prawda bolą mnie "kości" przedramion ale myślę, że już przejdzie i będzie można sobie przyciskać w takim tui shou jak ostatnio.
To co MarS może sobota między 14-15 na polach mokotowskich ?
No właśnie póki co nie mogę inaczej jak u siebie ponieważ mogę ćwiczyć wtedy gdy dziecko śpi. Żona do końca kwietnia zasuwa w każdy dzień bo ma biuro księgowe i nie ma kto z dzieckiem być. W tygodniu mam możliwość robienia czegoś tak by na 20 być w domu a wy w tym momencie jesteście w trakcie. Tak więc chwilowo odpadam innych ustawek poza moim domem.
No jeśli wcześniej będę wiedział, że się ustawiamy to np. nie wezmę pojawiającej się na horyzoncie sesji i będę mógł.Z góry wiem, że środa odpada i okresowo poniedziałek.
A sobota Igor to podobnie jak tydzień temu by wykorzystać sen małego.
ustawka u Marsa doszła do skutku (15tego, w sobotę).
Kolejny tydzień (podaje swoje terminy)
* poniedziałek - odpadam
* wtorek - odpadam
* środa - tak
* czwartek - tak
* piątek - tak
* sobota - tak
* niedziela - tak
Generalnie od środy do piątku - mogę na bemowie o 19, lub o 17:30 na polu mokotowskim. W weekend - dowolna opcja.
środa - odbył się (gruby, igor)
czwartek - niet
piątek - 19?
sobota - ja wpadam, powiedz która godzina MarS
niedziela - ?
Kain napisał/a:
no pewnie wolą spędzić święta z rodziną niż z tobą:P
Ta którą widziałem (Karolina), to całkiem ładna jest! MarS, może ona ma ochotę z nami poćwiczyć? Tylko raczej nie mógłbyś wtedy ćwiczyć w samych majtkach, chociaż kto wie, kto wie
A ja rozszerzam swoją bazę treningową - na czwartek i piątek - na działkę z powodu pogody jednak nie jadę teraz. Co do weekenda nie jestem pewny. MarS, a Ty bardzo chory jesteś? W sobotę u Ciebie dajesz radę, czy odpuszczasz?
Eeee chyba nie mówiłem nic o ćwiczeniu na bemowie. Na 20 muszę być w domu więc choćby sama godzina mnie wyklucza.
hihi, prowokacja
Może podajcie terminy jakie pasują w ten piątek. Wszyscy oprócz MarSa są z okolic Bemowa, stąd wybór foru bema na spotkanie. Mi pasuje i Fort Bema od 17:30 i pole mokotowskie.
Aha - nie ma mnie do środy wieczora w wawce. Ćwiczę sam na działce, na łonie natury
No toś sobie podziałkował. podlałeś chenbao deszczykiem?
No coś Ty, zanim deszczyk na mnie spadł, wyparował (wiadomo dlaczego )
[ Dodano: 08-04-04, 10:01 ]
Ustawka piątkowa (2008-04-04) - w planach tylko ja i Gruby. Reszta się wykruszyła.
Sobota, niedziela - jestem mocno otwarty. Patryk jest u ex
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum