Nina2,
nie bylo to takie dlugotrwale(komentarze tez czytalem).Inne dziwne miejsca,tez odwiedzilem.Zgadzam sie ,ze kazdy pisac moze...Nie oceniam tego ,w zadnym wypadku.
Interesowalo mnie Twoje powiazanie z XXminusem.A szczegolnie jego wchodzenie w .upe wszystkim osobom spoza granic RP.Chyba ma to zwiazek ze srodkami platniczymi w tych krajach.Jego EGO(izm) podpowiada mu,ze wszystko poza Zlotowka pachnie jak Chanell Nr5.A jak jeszcze podane zostanie na tacy, i nie trzeba tego oddawac(bo informacja to potega)-to jest wspaniale.
"Kobieta zmienna jest"-to fakt.Srednio co 7 lat nastepuje zmiana,takze w gustach kulinarnych.Wiec dlaczego w innych nie mogloby??
Pozdr.
Uee...? Gemka znam od lat (chyba jeszcze z Astraldynamics czy IPZ-u) lubie i cenie. W dupe mi nie wlazl (ale to sprawy prywatne, oboje jestesmy wolni dorosli, wiec jak bysmy chcieli to i to mozliwe, nie widze przeszkod), jego konto mnie nie interesuje, jego moje tez nie...
O co chodzi, Mariusz? Cos insynuujesz?
Mariusz, to prosta sprawa nie trolować po podforach tematycznych. Wystarczy mieć trochę świadomości i szacunku do miejsca. Masz potrzebę, to sobie pisz na HydeParku. Masz też bananowe ostrzeżenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum