Dziś w firmie nam sprawili koszulki firmowe. Skojarzyło mi się, że może zrobić psychotropowe - haftowane, co by się nie sprały
Pytanie:
- czy ktoś byłby chętny?
- co miałoby być na takich koszulkach, oprócz logo?
Ja mogę zorganizować haft i same koszulki. Sam haft 2stronny w jednym kolorze kosztuje 6 zł od sztuki z zaprzyjaźnionym zakładzie. Program dla maszyny 50zł - raz się go tylko robi, a potem już można tłuc po 6zł.
Napewno będzie napis jak na górze strony - jeśli chodzi o tekstową część logo.
A dupa z butem tez by się przydała. Pytanie kto ją narysuje. Ja jakoś nie daje rady
- co miałoby być na takich koszulkach, oprócz logo
Na plecach logo wielkie takie jakie jest na stronie. Można byłoby wymyślić też jakiś znaczek który można było by umieścić na plecach pod logiem i z przodu koszulki z lewej strony.
I jeszcze jedno pytanie - jakiego koloru miałyby być to koszulki?
weź Igor dupę, posmaruj farbą i klapnij dupą w koszulkę, potem niech dupa wstanie i gotowe:) aaaaa i jeszcze tylko glanem ją poprawić na półdupku;D
No pomysł jest gitara - nie ma to jak prostota
Dziś jak wrócę z pracy, dokonam tej czynności, siadając na przygotowanym odpowiednio papierze i po uprzednim umalowaniu dupy na czarno.
Bardziej nowoczesna opcja, to wykorzystanie skanera - testy zrobię w ten sposób.
Pozostaje jeszcze kwestia tego, że dupa ma się uśmiechać mimo glanowania. To tak naprawdę sprawia mi największy problem - bo jak uśmiechnąć dupę, tak aby trop granowy nie przeszkadzał?
[ Dodano: 07-01-23, 08:22 ]
aloja napisał/a:
myślę, że inna alternatywa dla logo koszulki to Igorowa facjatka z glanem lub dupą w tle albo zamiast policzków czy cóś w tym stylu;DDD
"To dlaczego kobiety mówią "mmm, jaki męski tyłeczek"?"
bo słyszą od innych i czytaja w prasie, że zwraca się na to uwagę - stereotyp
pewnie wynikajacy z buntu przeciw ogladaniu się, łapaniu i podszczypywaniu damskich tyłeczków, czyli jak oni nam, tak my im, bo niby czemu nie?!
osobiście nie znam kobiety na której to właśnie tyłek faceta robiłby jakieś szczególne wrażenie
na moim zdjęciu byłby autorski podpis wykonany wymyślna czcionką
fajna była koszulka NoNama - biała, logo na środku i napis pod spodem: "Obnaż sie przede mną" i mniejszą czcionką pod spodem: "intelektualnie" , jeszcze gdzieś ją mam
Niech będzie logo na górze na plecach nad serduchem może być tzn. po lewej stronie koszulki. A co do obrazka to może być jeden z tych które wstawiłeś w którymś temacie.
Jest taki pomysł żeby wstawić coś takiego na koszulce. Gdzie będą teksty które są pisane przez użytkowników jako opisy forum. To co wstawiam jest wersją roboczą i można wszystko zmienić tzn. czcionkę, wielkość liter, kolor itd. itp.
Logo na koszulce z glanem jest fajne tylko niepotrzebnie jest dwa razy napis psychotrop. Zamiast tego napisu mógł by być adres www a wtedy napis nie wygląda jak powtórzenie
lub inne mocno wykrojone z nice logo po prawej stronie
takie biale dziewczece..
No poruszyłaś tu dość ważną kwestię - co by koszulki nie były unisex.
Pytanie to części żeńskiej forum: wrzućcie jakieś screeny koszulek, które się wam podobają (chodzi o krój).
milena napisał/a:
moj gust osobisty z wymazanym jamajkowym pokreconym stylem
To moze jakiś przykład i nawiązanie ?
Coś mi się zdaje, ze koszulki nie będą haftowane i będzie ich parę wzorów.
Wiecie może w jakim programie można łatwo zrobić tekst po spirali? W corelu można, ale chyba w dość ograniczony sposób. Ewentualnie jak w Photoshopie zrobić spiralną ścieżkę ?
Gruby miał fajny pomysł. Na spirali można dać opisy forum, podrzucane przez ludzi. W środku logo. Na spirali mogą też być loginy usersów, którzy piszą chociaż co jakiś czas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum