Kazdy tu pisze swoje zdanie ,wolne słowwo i chyba nie spodziewa sie być wychlostanym za to
Chyba masz rację Nie mniej, występuje tu zjawisko rzadkie, choć nie unikalne - "jechania po wzorcach". Czyli przyjaznego i bezkompromisowego przyciskania do muru. Jak widać, anarchistyczna wolność słowa może mieć różne oblicza.
BTW: wracająć do tematu - wrzuciłem wpisty Twoj i MarS-a tak jak zrozumiałem. Jak chcecie korekty, to dajcie sygnał
Jechanie po wzorcach czyl;i tzw.. chłostanie i uważanie za heretyka w dodatku egoistycznego cóż ludzie mówia,że szanuja twoje zdanie takkkkkkk... uważaja.. a tak naprawdę są dwulicowi ghyy..
No to ja mówię, że Twojego zdania nie szanuje, bo jest produktem pomieszanego ego.
Ale szanuje Cię jako Świadomość BTW: wątek zbacza, proponuje kontynuować gdzie indziej.
Poszanowanie tylko za to-że się do tego przyznajesz-ale mógłbys jasniej to wyrażać
to raz a dwa co Ty jakiś psycholog jesteś i tu zbaczam z tematu- że mnie tak podsumuwujesz ?? Natomiast uważam,że każdy z nas w jakimś wieku przezywa syndrom nazwanego przez Ciebie "pomieszanego ego" !
Może dajmy następny opis dla forum : " pomieszane świadomości albo zbiór pomieszanych ego " \
Igor ode mnie możesz wpisać to co mi sie skojarzyło z "psycho-tropem" :
"Na tropie duszy"
Co jest i dosłownym tłumaczeniem ale to nic orginalnego bo ktoś kto nazwał lek "psychotropem" zrobił to wcześniej . Lek ma za zadanie wytropić i stłumić dusze a zbudować ego w takim znaczeniu że ma być zbudowana przede wszystkim osobowość bez względu na reszte.
Ps.Chcesz miec więcej wpisów do wyświetlania ,mozesz dać temat skojarzeń z forum PT na IPZecie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum