Jeżeli uznacie że jakaś strona internetowa jest godna polecenia, odwiedzenia. Zawiera jakieś ciekawe materiały to wklejajcie w tym temacie linki i jakiś krótki opis strony.
no ,uważaj Sobie ,co piszesz ,pierwsze ostrzeżenie
Póżniej drugie i wiesz ....co dalej
Ja światły człek jestem "rozwijam sie i pracuje nad sobą" i wogóle cud-owny jezdem
Myśle czy nie załozyć nowe forum "cud-przebudzenie 3 "
Niektórzy zostają wyturlani ale Ci co sie "rozwijają" albo już sie "rozwineli" i mają nawet Jezusa to są jak skała nie do zdarcia i pogladu swojego nie zmianią ,zatłuką ale rację muszą mieć.
(co prawda najpierw ostrzegają ,pózniej dopiero gryzą )
Ps.Cholerka znów spamuje zamiast zostawic tylko linka i otworzyc np. nowy temat: "Dzika ochota na światło i władze"
Ostatnio zmieniony przez geminus 06-08-16, 22:37, w całości zmieniany 1 raz
Śmieszne forum poświęcone warszawskiej komunikacji miejskiej.
http://wawkom.waw.pl
Parę cytatów z sygnaturek osobników tam siedzących
Cytat:
500 & 512 & 517 & 523 & S2- najlepsze linie w mieście
Ikarus 280.37 5210 - to był sprzęt na Kleszczowej !!
6940 - Linię obsługuje ZEA Kleszczowa
NIE dla Ks.Trojdena na 512
Cytat:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
a szyny / szyny się nigdzie nie kończą (updt: 04/11/06)
Pociąg pospieszny Niebieskie Źródła z Warszawy Wschodniej do Tomaszowa Mazowieckiego przez Żyrardów, Skierniewice, Koluszki stoi na torze szóstym przy peronie czwartym; planowy odjazd godzina 17.20.
Coś wam forum o psychodelii nie odpala HINT: najpierw trzeba stworzyć klimat. Inaczej będzie pełno buraków, którzy nie są w stanie nic sensownego napisać.
BTW: forum hyperreala, to potężny zbiór informacji. Nic go nie przebije. Mają tam 5000 usersów i tylko paredziesiąt postów na dzień.
Coś wam forum o psychodelii nie odpala HINT: najpierw trzeba stworzyć klimat. Inaczej będzie pełno buraków, którzy nie są w stanie nic sensownego napisać.
BTW: forum hyperreala, to potężny zbiór informacji. Nic go nie przebije. Mają tam 5000 usersów i tylko paredziesiąt postów na dzień.
a ile osób z tego pisze. 20? 50?
a nasze forum ma ledwie kilka miechów więc nie ma się czemu dziwić, że postów mało.
Tak, ale potencjalne grono piszących jest większe.
psychanger napisał/a:
a nasze forum ma ledwie kilka miechów więc nie ma się czemu dziwić, że postów mało.
No myślę, że to też kwestia zabiegów. Np zobacz - forum przebudzenie. Oni się nieźle promują i efekty są (a istnieją chyba od lipca). Mają ponad 12000 postów. Może zorganizuj ekipę od siebie i wpadnijcie na hyperreala, trochę tam popisać i przy okazji zapraszać do siebie.
Coś sprawia, że niektórzy ludzie wybierają jedno miejsce, mimo że jest 10 innych o tym samym temacie. To coś, to klimat, przypadek, wiedza o tym, że mogą, ciekawe informacje, których szukali.
Ja bym u was popisał, ale czasu nie mam i mi się nie chce (na PT dział HyperChange też jest ostatnio nieaktywny).
no cóż wi wielu miejscach na hyprze znalazł sie link do nas. ale widać za mało starania (tez brak czasu).
jakbyś zmienił jednak zdanie - zawsze będziesz u nas mile widziany.
owszem. fajna zabawa. Efekt egzotycznosci troche psuje fakt, ze prawie polowa uczestnikow to finowie, co druga kartka jest z, albo do Finlandii
Ja tlumacze to sobie klimatem i bardzo wysoka popularnoscia internetu w tym kraju
Dziennikarstwo obywatelskie (ang. citizen journalism) to rodzaj dziennikarstwa uprawianego przez nieprofesjonalnych dziennikarzy w interesie społecznym. Jego powstanie i rozwój wiążą się z Internetem, bo to medium - przeciwieństwie do prasy, radia czy telewizji - umożliwia każdemu interaktywne współtworzenie swojej zawartości i jej masowy kolportaż. Internet pozwala na tworzenie i publikację artykułów w czasie rzeczywistym oraz wspólną pracę w sposób wirtualny dziennikarzy z całego świata. (wikipedia: http://pl.wikipedia.org) iThink jest pierwszym serwisem dziennikarstwa obywatelskiego w Polsce.
Coś nowego - wirtualny cmentarz. Muzyczka leci nastrojowa. Można wykupić miejsce
Fajny pomysł. Pomyślcie - całe Powązki warszawskie można zmieścić na jednym dysku twardym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum