J. szkoda czasu-forum opanowane przez wielonickowców
Wysłany: 06-03-11, 17:17 ShoutBox
Uważacie, że warto kopiować i wrzucać tutaj zapisy mini-czata?
[Pią 23:27] agma: halo czy jet tu kwiatek?
[Pią 23:28] geminus: shout ma cenzora?
[Pią 23:28] agma: czy jest tu kwiatek?
[Pią 23:28] istot@: nie wiem z kim ten ślub, Bapaszko, ale chętnie:)
[Pią 23:28] agma: coś mi sie porypało z kompem
[Pią 23:29] istot@: z Gemim, czy Jotem:)?
[Pią 23:29] geminus: nie ,cholera zacina sie i nie włazi ,hehehe
[Pią 23:30] istot@: bo tracę już oriętację
[Pią 23:30] agma: ja tez chce taka koszulkę
[Pią 23:30] geminus: Witaj Istotko
[Pią 23:30] istot@: no zacina się:)
[Pią 23:30] agma: no mnie też sie cos zacina
[Pią 23:31] istot@: mój syn chodzi do szkoły w koszulce z napisem: nauka może być przyczyną chorób. Minister oświaty:)
[Pią 23:31] agma: trochę techniki i sie człek gubi
[Pią 23:32] istot@: wielu grożnych choro, qrde:)
[Pią 23:32] istot@: zjada mi literki:)
[Pią 23:32] agma: taki box powinien być na ipz
[Pią 23:33] istot@: chat działa:)
[Pią 23:33] agma: albo całe zdanie zżera
[Pią 23:34] Bapaszka: Ja???????? Moje czule slowa tak brzydko nazywasz Ksieciu Ty
[Pią 23:34] istot@: ale pusto:)dobrej nocy, robaczki:)
[Pią 23:35] Bapaszka: geminus: nie ,cholera zacina sie i nie włazi ,hehehe - poczekaj po slubie - wszystko wejdzie
[Pią 23:37] milena: moj syn dostal koszulke "Crack is not an appropriate snack for recess " kosz
[Pią 23:37] milena: zabralam i sama nosze do sprzatania
[Pią 23:38] milena: co za tematy?
[Pią 23:38] milena: geminus co Ci sie zacina ?
[Pią 23:40] Bapaszka:
[Pią 23:42] milena: zawsze jak tu wchodze to znikacie...
[Pią 23:42] Gruby: Kto znika ? Ja nie znikam od 11 godzin
[Pią 23:42] geminus: shout zacinał ale już ok
[Pią 23:47] Bapaszka: polecam: http://www.psychologia.ed...&op=spis&id_wat ku=216327
[Pią 23:48] Bapaszka: Bruby, jak to sie dzieje, bo mnie wciaz rozlacza?
[Pią 23:48] Bapaszka: albo sie komus cos z acina
[Pią 23:51] Bapaszka: *zacina
[Pią 23:51] istot@:
[Pią 23:52] Sihajo: witam, wróciłam z kawiarni zjadłam lody i wypiłam pyszną kawę, dobry wieczór wszystkim
[Pią 23:53] Sihajo: wszystkim polecam jak będą w Bydgoszczy kawiarnie-cukiernię Adama Sowy
[Pią 23:53] Sihajo: a najwspanialsze lody, które nie są słodkie nazywają się "wspomnienie dobrej teściowej"
[Pią 23:54] Sihajo: z owocami tropikalnymi a lody limonkowe są
[Pią 23:54] istot@: :)uwielbiam lody, teściową też mam niezłą:)
[Pią 23:55] Bapaszka: Witaj Piekna - zaproszenie wzielam sobie do serca
[Pią 23:56] istot@: przestań:)
[Pią 23:56] milena: baba dlaczego podalas ShoutBoxa na IPZ?
[Pią 23:56] Sihajo: to wpadaj
[Pią 23:56] Bapaszka: Ja wlasnie zjadlam pol galona "Butter Peacan"
[Pią 23:57] Bapaszka: Dlaczego? Dla jaj Millenko, bo tam sama deorecha, a jak co to Cerber rafael wytnie
[Pią 23:57] istot@: ślina mi ścieka po klawiaturze:)
[Pią 23:58] Bapaszka: Ciekawy! Jestes tutaj? Witam Ciebie dziadku
[Pią 23:59] Bapaszka: Aby tylkio slina
[Pią 23:59] geminus: hej Sihajo ,ja byłem w Macdonaldzie z małą
[Pią 23:59] Sihajo: na samą myśl zjadłabym następnego
[Pią 23:59] Bapaszka: Ojejku, musze sie opanowac, bo kazdy czyta, a ja taka slawna - opinie sobie posuje
[Sob 0:00] Sihajo: koleżanka wzięła lody o nazwie "dolomit" sama czekolada i pełno różnych orzechów strasznie słodkie
[Sob 0:00] Bapaszka: Ja tez bym zjadla kolejnego
[Sob 0:01] Sihajo: nie jadaj w mcdonaldzie ! to niezdrowe
[Sob 0:01] istot@: na razie tylko ślina, jak Sihajo nie przestanie opowiadać o lodach, to zapluję się na śmierć:)
[Sob 0:01] Sihajo: przyjedź do mnie z małą na obiad w sobotę następną
[Sob 0:02] Sihajo: już nic nie mówię .....mrrrr
[Sob 0:02] istot@:
[Sob 0:03] istot@: idę jutro powalczyć ze swoimi emocjami w tańcu:)
[Sob 0:03] Sihajo: a jutro jadę jednak pomóc w malowaniu ścian mojemu ukochanemu ale wieczór dla koleżanek , idziemy tańczyć
[Sob 0:03] istot@: ciakawe co wylezie?
[Sob 0:04] Sihajo:
[Sob 0:04] istot@: chodzi za mną flamenco:)
[Sob 0:05] Sihajo: oj uwielbiam pasadoble, ale w klubach to ścisk i tylko z nogi na nogę
[Sob 0:05] geminus: Bapaszka zauwazyłem że Kwiatkowi miłość niesiesz wmawiając jej fiksacje ,super ta miłość w Twoim wykonaniu
[Sob 0:05] istot@: uwielbiam tańczyć ...moje psy czasem dziwnie na mnie patrzą:)
[Sob 0:05] Sihajo: moich dwoch kolegów tańczy wspaniale , uwielbiam tańczyć z nimi, płyną po parkiecie ...ehh
[Sob 0:06] Sihajo: jakie masz psy ?
[Sob 0:06] istot@: sama pewnie bym na siebie dziwnie patrzyła:)
[Sob 0:06] geminus: Sihajo ,nie mam tak dalekosiężnych planów jak druga sobota ,hehe
[Sob 0:06] Sihajo: Gemi to co z obiadem w sobotę za week?
[Sob 0:06] istot@: biała suka:holly, i jej syn:czarny bestia:)
[Sob 0:07] istot@: labradory
[Sob 0:07] Sihajo: mogę zrobic gołąbki i mielone z pieczarkami
[Sob 0:07] istot@: wcieło mi całe zdanie
[Sob 0:08] Sihajo: miałam labradora ale musiałam sprzedać jak przeprowadzałam się do Wawy, faktem jest że zdemolował mi dom, ponoć to wieczne szczeniaki są
[Sob 0:09] istot@: tak, Holly ma 7 lat i zero powagi:) ale to anioł, wkleję jutro jej zdjęcie w galerii
[Sob 0:10] Bapaszka: Ide sobie, bo jak jestem to geminus psuje Wam rozmowe gadajac glupoty o mnie
[Sob 0:10] geminus: Sihajo ,zrobić mozesz ,rozmawiałem z Niną mamy się skontaktować jak pozałatwia swoje sprawy
[Sob 0:10] Bapaszka: Papatki - milych snow Polandio:
[Sob 0:10] istot@: ma też koty, fretkę rybki, że o kurach nie wspomnę:)
[Sob 0:11] geminus: Bapaszka to nie głupoty tylko prawda
[Sob 0:11] Sihajo: wow ja tylko koty
[Sob 0:11] Sihajo: Gemi byłoby supe gdyby była róznież Nina będziemy w kontakcie
[Sob 0:11] istot@: Gemi? chodząca dobroć..a tak właściwie to ile się znamy, gemi?
[Sob 0:12] Sihajo: a co to dzisiejszej sprawy to nie było "Jego" ma być jutro hehehe jak będzie dam znać
[Sob 0:17] geminus: Istotko ,coś koło dwóch lat o dobroci bym nie mówił ,hehe lepiej o slepocie
[Sob 0:18] Sihajo: idę spoac , dobranoc
[Sob 0:19] istot@: jak zwał tak zwał ale dobra duszyczka jesteś dobranoc wszystkim
[Sob 0:20] geminus: dobrej nocki
[Sob 0:22] geminus: Istoto ,a kto nie jest?
[Sob 0:26] istot@: no fakt:)
[Sob 1:24] ankar: witajcie:)
[Sob 1:25] ankar: właśnie wróciłam z podróży, jetsem bardzo zmęczona ale dobrze trafiłam bo tu ktoś wspominał o flamenco:)
[Sob 1:27] ankar: przez całą drogę myślałam o Kybele przy dźwiękach rytmicznych uderzeń wykrzyczanych do księżyca opowieści nasyconej tęsknotą gitary, eh Kybele Ty znasz moje marzenia:)
[Sob 1:27] ankar: Dobranoc:)
[Sob 1:46] Seiko: dobranoc
[Sob 2:18] milena: dobranoc wszystkim
[Sob 15:29] Gruby: Gdzie nowe emotki panie admin
wczoraj feniks napisal do mnie zlosliwa wiadomosc zrobilam blad z pisaniem o logowaniu nie widze w tym nic wielkiego..
feniks sam sie utop to odpowiedz na Twoja wiadomosc
naprawde congrats kim-kolwiek jestes...
odnosnie ShoutBox prawdopodobnie baba ma prawo tak robic...
czy mi sie to podobalo czy tez nie..
[ Dodano: Sob Mar 11, 2006 7:45 pm ]
Jot chyba nie warto bo to sa z reguly pogawendki typu hi & bye..
juz mam dosyc przenoszenia tego na ipz przez babe
[ Dodano: Sob Mar 11, 2006 8:54 pm ]
chyba ten moj post nie pasuje w tym temacie Igor jak mozesz to usun go ok
Feniksa tez zle zrozumialam, zartowal tylko...
co moge dodac na usprawiedliwienie tylko to ze mialam dzisiaj "crappy dzien" stad ten fantastyczny odbior swiata
Pozdr.
Wysłany: 06-03-14, 01:07
[Nie 1:06] J.: Tak, iolo vel matka997 vel tutaj Pancho wielokrotnie musiał zmieniać nicka, bo za każdym razem jego poziom był taki jak w tym wątku. Dziwne? NIE, jazdy były gorsze i wyzwiska gorsze...
[Nie 1:07] J.: Magdalano - bardzo chętnie przeczytam coś jeszcze szerszego o LSD niż ja i Igor napisaliśmy - napisz nam coś jeszce - ja piszę o czarnej stronie Igor o różowej... wychodzi normalność. Jakby igor pisał obiektywnie ja nie pisałbym równie subiektywnie co on
[Nie 5:55] milena: eue mineralale fantastyczna woda zaczynam miec kaca
[Nie 5:55] milena: bambi pierdoly opowiadasz
[Nie 5:56] milena: fajna jestes tylko przestan sie osmieszac wiem ze babasia jest bardziej inteligentna
[Nie 5:57] milena: ale to nie o to chodzi pozdrawiam
[Nie 6:00] milena: baba jutro zacytuje moj ShoutBox kurde to dopowiem ze jestem zboczona i biore drugs oooo i gram w fantasiya co tam jeszcze...
[Nie 6:03] milena: nie lecze sie jeszcze po rozczarowaniu milosnym, bo czekam na babe..wiem ze mi pomoze
[Nie 6:08] milena: czy to bylo ok z tym ShoutBox czy ja jestem meczaca bo skasowano moje wypowiedzi pdnosnie mojego syna koszulki czyli wszystko przeszlo oprucz mojej wypowiedzi ...nice
[Nie 6:10] milena: czyli co pasuje tutaj nie pasuje tam tam wiec logicznie... wypierdolcie babaszke
[Nie 6:11] milena: sorry za bledy
[Nie 6:13] milena: albo zaczne sie kontrolowac nawe tutaj na ShoutBox co jest najglupsze co widzialam w zyciu
[Nie 6:16] milena: baba nie klam bo przyjade do tego NY kiedys
[Nie 6:25] milena: widzisz gruby liczenie do dziesieciu nie pomoglo
[Nie 6:25] milena: ))
[Nie 12:16] Gruby: Siema, co słychać ?
[Nie 19:09] milena: fajna pogoda wiosna u nas )
[Nie 19:10] milena: chce wyjechac na narty ale chyba nigdzie nie ma sniegu w okolicy a na sztucznym sie zle jezdzi..
[Nie 19:11] milena: a co u Ciebie Gruby ? w co grasz
[Nie 19:11] milena: chyba nie ma Ciebie...to mykam
[Nie 19:15] Gruby: Umnie średnio horoba mnie dopada i nie mam siły grać ale nadrobie zaległości
[Nie 19:17] milena: ee..choroba to niedobrze powrotu do zdrowia zycze..
[Nie 19:18] Gruby: dzieki
[Nie 19:18] milena: to jestes chyba bardzo chory jak nie masz sily grac ?
[Nie 19:19] Gruby: już mi tęskno za wiosną, krótkimi spodenkami i sexownie ubranymi paniami
[Nie 19:20] Gruby: bardzo może nie, ale przez to nie mam siły i ochoty
[Nie 19:20] milena: gralam sobie rano w stronghold..i budowalam zamek..hehehe troche nudna gra..
[Nie 19:20] Gruby: ja ostatnio grałem w killzone
[Nie 19:21] milena: to pewnie masz goraczke to chyba herbatka z cytryna pozostaje i loze
[Nie 19:22] Gruby: no zapewne niedługo pujde sie położe, pad bez przewodowy by się przydał
[Nie 19:22] milena: to pewnie jakies strzelanie?
[Nie 19:23] milena: to jest fajne
[Nie 19:24] milena: taki bezprzewodowy
[Nie 19:24] Gruby: killzone ? tak fps jedna z lepszych gier na ps2
[Nie 19:24] milena: filmy nieraz w lozku tak ogladam
[Nie 19:25] milena: ide ... zycze zdrowia ) mam nadzieje ze kutro bedziesz ok
[Nie 19:25] Gruby: konsola ewentualnie film to najlepsza rozrywka podczas choroby
[Nie 19:25] milena: jutro
[Nie 19:26] Gruby: dzieki
[Nie 19:26] milena:
[Nie 21:37] geminus: powitanko wszystkim
[Nie 21:51] milena: a wieci ze jest hotel z lodu moze tam pojade i spi sie na lodowych lozach , szukam wlasnie jakigos miejsca na necie zeby z synem wyjechac...
[Nie 21:53] milena: http://www.icehotel-canad...tosEn/index.htm
[Nie 21:53] milena: tam powinnam z kims innym pojechac wyglada fajnie i w nocy jest impreza przy lodowym barze
[Nie 21:54] milena: geminus jedziesz ze mna?
[Nie 22:02] J.: hej geminus
[Nie 22:03] geminus: jasne ,niezłe fotki by były
[Nie 22:05] geminus: witanko Jot
[Nie 22:05] J.: hej
[Nie 22:07] milena: loza lodowe
[Nie 22:08] milena: chyba pojade..porobie fotki jak mi sie uda zalatwic wyjazd
[Nie 22:08] milena: hej J.
[Nie 22:09] milena: ale z Toba nie jade Geminus boje sie zemsty Twojej dziewczyny
[Nie 22:10] milena: pociagem sie jedzie na 4 dni..
[Nie 22:25] igor: ja tak w przelocie: cześć ludzie
[Nie 22:25] igor: Hej Milenko
[Nie 22:31] milena: Hej Igorku
[Nie 23:02] geminus: hehe ,milenko chyba chciałaś napisać ,mojej matki bo ta dziewczyna leci na wzorcach aż buczy
[Nie 23:22] Seiko: Millena! Ja chce do tego Ice- Hotelu! cudo
[Nie 23:50] J.: 7 użytkowników
[Nie 23:55] feniks: 7 gosci....
[Pon 0:02] J.: 8
[Pon 0:02] J.: i 21 w ciągu 24h
[Pon 12:35] Pancho Villa: i rosną ludziom liczniki "pomógł"
[Pon 22:38] geminus: witam wieczorkiem
[Pon 22:47] Bapaszka:
[Pon 22:53] geminus: Ci ten jęzor obetne kiedyś
[Pon 22:54] Bapaszka: e tam, najwyzej ugryziesz
[Pon 22:55] Bapaszka: usciskaj Jagodka
[Pon 22:55] Pancho Villa: Bapa i Gemi, nie uważacie że powinniście pogadać ze sobą w dziale "związki"?
[Pon 22:56] Bapaszka: Pewnie klikas z tej samej kafejki co ja miesiac okolo temu
[Pon 22:57] Bapaszka: Hehehe, a raczej "rozwiazki"
[Pon 23:00] geminus: Bapaszki nie interesuje jeden wątek ,ona musi błyszczeć wszędzie
[Pon 23:01] Bapaszka: Wiadomo
[Pon 23:16] J.: Bapaszki faktycznie nic poza jej 4 literami nie interesuje. To wybitnie osoba o której można powiedzieć: "nie ważne co powiedzą, byle nazwiska nie przekręcili".
[Pon 23:17] Sihajo: <hahaha>
[Pon 23:18] Sihajo: to jak Michał Wiśniewski .... prawie
[Pon 23:21] Bapaszka: hmm, a ja myslalam, ze dzien mamy nowy.. zle myslal, jestem jeszcze omylna...
[Pon 23:22] Bapaszka: Jocie pokazales klase jak zwykle :/
[Pon 23:36] geminus: Bapaszka są kobietki co jak im sie przelewa to idą se do fryzjera albo manikir zrobić ale są i takie co lecą ewangelie czytać hehehe
[Pon 23:40] Bapaszka: i sa tez takie co bliznich wspieraja nawet jak im sie nie przelewa, poza tym masz jakies zastrzezenia co do mojego wygladu?
[Pon 23:40] Sihajo: hmm jak mi się przelewa to lubię ciszę, wsłuchanie się w siebie, żadne zakupy fuj fuj nienawidze ich
[Pon 23:42] Sihajo: jejku a co to fryzjer ? ja jakaś dziwna jestem ani kosmetyczka, ani fryzjer ani zakupy, książki, uwielbiam ksiażki jedynie
[Pon 23:42] Sihajo: dlatego odchodzą bo ja taka zaniedbana jestem ;(
[Pon 23:48] milena: hey... co przelewacie?
[Pon 23:48] Sihajo: z pustego w próżne
[Pon 23:49] milena: chyba juz nic..
[Pon 23:49] milena: tego niby sam salomon nie potrafi..
[Pon 23:50] milena:
[Pon 23:51] milena: zarejstrowani uzytkownicy..bab, feniks,malwina shihajo..gdzie jestescie?
[Pon 23:52] milena: i ukryty to ja i 1 gosc..
[Pon 23:52] Sihajo: ja idę spać, bo powinnam nie żebym chciała
[Pon 23:52] Sihajo: dobranoc
[Wto 0:00] Bapaszka: Sihajo: "dlatego odchodzą bo ja taka zaniedbana jestem ;( " - moze raczej jebnieta, bo glupoty piszesz - nie kazdy ma dar od Boga co do naturalnosci - ciesz sie dziewczyno i nie bluznij
[Wto 0:01] feniks: 6 gosci o 00:00
[Wto 0:01] feniks: WW nie spisz?
[Wto 0:04] Gruby: Witam wszystkich
[Wto 0:17] geminus: hej Gruby
[Wto 0:19] Gruby: co słychać ?
[Wto 1:06] J.: administratorze, czy będziemy tu tolerować wyzwiska od "jebniętych"?
Wysłany: 06-03-14, 01:52
młody vel matka997 vel iolo vel Sandałcośtam... vel "Ochroniarz Bapaszki"... zawsze wiedziałem, że Ty się lubujesz w laniu oliwy... gdzie rozróba to tam trochę Twojego nudnego jestestwa i trochę podsycania. Takie 7 letni zbuntowany dzieciak z Ciebie, szkoda, że odrobinę inteligentniejszy niż 7 latek, ale nie dość, by sobie odpuścić głupie judzenie.
[ Dodano: 14-03-2006 ]
[Wto 1:16] Pancho Villa: Obrażono Cię? podaj link
[Wto 1:23] Bapaszka: A co? Jebnietego jakiegos ktos wycienil sprawiedliwie w koncu? Ktoz to taki?
[Wto 1:24] Bapaszka: Giemus, skad klokasz? Z dworca?
[Wto 1:25] Bambi: a kto komu dojebal???
[Wto 1:37] Bapaszka: Nie wiadomo, ale pewnie nie temu co sobie zasluzyl:P
[Wto 1:38] Bapaszka: A ja uwazam, ze powinno sie nie zmieniac admina, ale wsadzic Jota do jednego watka
[Wto 1:50] Bapaszka: Dobranoc Wszytkim z dala i z bliska przesylam usciscki i caluje pyski
[Wto 2:06] Bambi: dobranoc, buzka , sznowanie dla jota
[Wto 2:07] J.: a w razie czego porównam do łajna lub powiem, że jesteś pojebana, al Bóg Ci wybcaczy a ja będę na Ciebie rzucać łajnem
[Wto 2:07] J.: to tylko różne wersje miłości i ciumkań w wykonania całuśnej Bapaszki
Przy okazji - to ciekawe, że tu w zasadzie żaden bluzgł nie padł do nikogo, póki nie pojawiły się urocze Panie wraz ze swą świtą. Ciekawe, czy te cytaty sobie Bapaszka wklei tak jak poprzednie na forum IPZ-tu?
[Wto 2:07] J.: a w razie czego porównam do łajna lub powiem, że jesteś pojebana, al Bóg Ci wybcaczy a ja będę na Ciebie rzucać łajnem
Ale pewnie nie chcesz , zeby przytaczac ten fragment w innym wątku?
J. szkoda czasu-forum opanowane przez wielonickowców [avatar ukryty]
Wysłany: 06-03-14, 14:18
Ależ z kontekstu nie raz próbowałeś mnie ośmieszać... to jest CYTAT ze słów BAPASZKI do niej skierowanych... dosłowna parafraza (pewnie dla podjudzacza za trudne lub niewygodne słowo)
mi się wydaje, że jot byś był fenomenalnie świetnym archiwistą-aktywistą
kiedyś byłam u nas w takim archiwum w Urzędzie Wojewódzkim (jak jeszcze taki istniał) po jakieś archiwalne papiery nieistniejącej już firmy budowlanej i tam był taki fajny pan i on mi poopowiadał o swojej pracy, i miał tony książek i akt pracownikó i szafki mu się uginały nad głową a wyglądało tam wszystko jak w Szuflandii, normalnie klimat niesamowity, jot, ja Ciebie tam widzę teraz jak wklejasz wersety, posty i linki oraz robisz do nich spisy treści i odnoścniki do tcyh spisów treści i nad wszystkim masz pieczę, a żeby od Ciebie wydobyć jakiś ważny dokument to trzeba napisać podanie i zdobyć 7 zaklętych pieczęci i podpis samego Koszałka Opałka
[ Dodano: Wto Mar 14, 2006 9:23 pm ]
ale śmiesznie to napisałam, hłe hłe;)
J. szkoda czasu-forum opanowane przez wielonickowców [avatar ukryty]
chciałabym zdobyć pewne akta, ale mam tylko 6 pieczęci a Koszałek Opałek odmówił podpisu bo po pierwsze mam za ładne oczęta, a po drugie zbyt seksowny głos;P
dasz te papiery na me piękne oczko?
:)
Wysłany: 06-03-14, 22:34
Odeślę Cię do innego Koszałka. Swoją drogą to ciekawe asocjacje masz. Czyżby Cię kręcili faceci w rajtuzach? Seksualizujesz relacje ze starszymi zdystansowanymi panami?
[Wto 2:07] J.: to tylko różne wersje miłości i ciumkań w wykonania całuśnej Bapaszki
[Wto 2:29] milena: a tu znowu sami zakochani..
[Wto 2:31] milena: lubie poczytac w tym boxie kto kogo kocha D
[Wto 2:38] Bapaszka: Jocie, dlaczego jestes taki wulgarny? Oj, zawiodlam siem cienszko na Tobie.. ;(
[Wto 2:38] Bapaszka: Millenko! Kocham Ciebie
[Wto 2:48] Bapaszka: Dobranoc - milo bylo w ten poniedzialek 13
[Wto 3:01] milena: Dobranoc Babaszko
[Wto 14:32] J.: BAPASZKO - to TYLKO CYTATY Z TWOICH ciumkających Wypowiedzi, skierowane do Ciebie, PARAFRAZA... ja i wielu forumowiczów zawiedliśmy się na Tobie miesiące temu i wciąż zawodzimy
[Wto 14:33] J.: Nie lubię Cię, uważam Cię za kompletnie zbędną w moim otoczeniu osobę.
[Wto 14:34] J.: Ponadto uważam, że jeśli prowadzisz pomoc w realu komukolwiek, to ten, kto Ci dał do tego uprawnienia powinien sam dostać połowę tych wyzwisk, jakimi Ty obdarzasz ludzi na około. Możes podać to "towarzystwo" - wyślę Tam cytaty z Twojejgo zachowania... te łajna, szamba i pojebów... jakimi nas obdarowujesz.
[Wto 15:00] Magdalena: A Ty kochany J. dalej walczysz;)) Walcz walcz ...Ja dzis swietuje....urodziny einsteina i przyrzadzam steka milemu...
[Wto 15:01] Magdalena: Einstajna, jak moglam z malej napisac...Choc ja uwazam ze c nie jest constant....ale nie bede zanudzac...
[Wto 15:22] Sihajo: czy na IPZ jest już nowy moderator ?
[Wto 16:01] Bapaszka: Jocie, jesli mnie nie lubisz, to omijaj - nie jestem w twoim otoczeniu, chyba,ze Ci sie inyernet z realem zmyl - moje pracy zawodowej sie nie czepiej, bo wlasnie to jest dowodem zlewania sie nierealnego swiata wirtualnego z zyciem ludzi poza forum - moze Ty nie masz takowego, ale daj spokoj mnie, bo Ty mnie w ogole nie obchodzisz - macisz jak opetany lubatyk na emeryturze i w zwiazkiu z tym nadaje Tobie tytul WRZOD MIESIACA!
[Wto 16:03] Bapaszka: Jak otworzyc watek nowy? Chce oficjalnie nadac Jotowi tytul WRZOD MIESIACA!
[Wto 16:04] Sihajo: nowy watek otwiera się rozdzierając folię z opakowania
[Wto 16:05] Magdalena: Idz Babo switowac dzien steka i loda!!!
[Wto 16:06] Magdalena: To bylo do Babaszki
[Wto 16:06] Sihajo: nie mów do bapaszki Babo to nieładnie, a jest taki dzień ?
[Wto 16:15] Sihajo: coś słyszałam ale nie wiem o co chodzi
[Wto 16:24] Bapaszka: A co Magdaleno, nie potrafisz sama? Jestem raczej wegetarianka Kwiatuszku
[Wto 16:30] Magdalena: Kwiatusyku, dla Ciebie lodyik ...nie stek.
[Wto 16:31] Magdalena: Kwiatuszku....Ty swietujesz lodzikiem......Klawiatura...mi sie kielbasi
[Wto 17:09] milena: to o co chodzi z tym stekiem?
[Wto 17:10] milena: znowu jakis slang jak ostatnio z czajnikiem hehehe
[Wto 17:13] milena: przyznac sie...
[Wto 17:53] Bapaszka: Wto 10:31] Magdalena: Kwiatuszku....Ty swietujesz lodzikiem......Klawiatura...mi sie kielbasi - Olenka?????????
[Wto 19:51] milena: knock! knock!
[Wto 19:51] milena: who`s there ?
[Wto 19:51] milena: kitten
[Wto 19:52] milena: kitten who?
[Wto 19:52] milena: you must be kitten me..
[Wto 19:52] milena: nudze sie...
[Wto 20:05] milena: nie ma nikogo w "in the BOX" (((
[Wto 20:13] geminus: Witajcie
[Wto 20:20] geminus: siedze na jakimś modemie i mi wywala gg
[Wto 20:22] Sihajo: ja już gości odprowadziłam do drzwi, mam chwilkę
[Wto 20:24] Bapaszka: Millenko, ja jestem i szukam Twego cytatu gdzie kazalas "WYPIERDOLIC BAPASZKE" - pomoz mi, bo chce Ci odpowiedziec Tobie w watku, gdzie malujesz obraz Swietej Milleny!
[Wto 20:24] Bapaszka: MozeSihajka tez mi pomoze ?
[Wto 20:34] Sihajo: jestem padnięta praca, goście, i jeszcze czytanie, idę się kapać i spać
[Wto 20:34] Sihajo: chcialabym aby doba mial 36h może bym zdążyła wszystko zrobić
[Wto 20:41] milena: babaszko ja nie przywiazuje raczej sie do moich postow wiec raczej Tobie nie pomoge
[Wto 20:42] milena: seiko moze Ci pomoze... ale musisz poczekac troche
[Wto 20:44] istot@: witam:)
[Wto 20:44] Bapaszka: Juz znalalam sama
[Wto 20:44] istot@: pełnia:) wrrrrrrrrrrrrr
[Wto 20:54] milena: ale po co podajesz co kazdy czyta nie rozumiem
[Wto 20:54] milena: podaj na IPZ wtedy bedzie mialo sens Babaszko
[Wto 20:56] milena: przeciez po to pisalam zeby tam poszlo
[Wto 20:57] milena: a zreszta nawet nie rozumiem co dziwnego ze nalezy Babaszke wypierdolic ?
[Wto 20:58] milena: Hey Istota
[Wto 21:04] milena: Hey Aleksandra
[Wto 21:06] milena: a ja musze tu pisac zeby babaszka miala co wkleiac
[Wto 21:13] milena: .....
[Wto 21:14] milena: no nic narazie wiec wiem kurcze ze jak odejde to sie wszyscy tu zjawia taki moj los...
[Wto 21:58] geminus: no ,już sie zjawiam
[Wto 21:59] Bambi: ooo, gemek, witaj serduszko ty moje ..............jedyne
[Wto 22:10] aloja: ooo, a Moja Milenka tutaj szaleje, a ja nie mam siły na dwa fora zaglądać:(
[Wto 22:13] istot@:
[Wto 22:15] Bambi: gemek gdziespolazl , nawet dzien dobry nie powiesz , a to nieladnie , nieladnie
[Wto 22:17] geminus: a witaj Bambi ,jeżdze sobie
[Wto 22:24] Bambi: na czym ????albo po kim?????????????
Co to jest " opetany lubatyk na emeryturze" taki neologizm Bapaszka wygenerowała. Ktoś wie? Doprawdy hipnotyczny...
ja wszystko seksualizuję, takie mam dywagacje asocjacyjne
i rajstopy na starszym panu nie powodują u mnie zbytniego dystansu
dawaj tego drugiego Koszałka, przystojny chociaż?????????
Wysłany: 06-03-15, 14:56
[Wto 22:24] Bambi: na czym ????albo po kim?????????????
[Wto 22:44] J.: 6 użytkowników i 40 postów do przeczytania w pół dnia... brrr, nawet nie wchodzę do wątku wielonickowców, tam się musi dziać jazda!
[Wto 22:48] geminus: no ,jadem dalej ,pozdrówki Wszystkim
[Wto 22:50] Malwina: Benek, wejdziesz, wiejdziesz. Krygujesz się jak Żądło
[Wto 22:50] Malwina: jazda, jazdeczka, rączki zatarte i do roboty ))))
[Wto 22:54] Gruby: Witam wszystkich
[Wto 22:55] J.: Malwino - jak Ciebie zbanują to może. Z takimi trenerkami jak Ty nie chce mieć nic wspólnego nawet wirtualnie. W przeciwieństwie do Ciebie mnie do Twojej osoby nie ciągnie. Ty łazisz za mną po kolejnych forach... ja mam w nosie Ciebie i Twoje problemy jak długo wyzywasz zdala ode mnie.
[Wto 22:55] Malwina: hej
[Wto 22:55] Malwina: Ale z ciebie głupol
[Wto 22:55] Malwina: nie masz mnie w nosie choćbyś chciał
[Wto 22:56] Malwina: nadaję sens twojej działaności
[Wto 22:56] Malwina: kogo byś atakował i czym się karmił )))))
[Wto 22:57] Malwina: no, już pognał na "wokół IPZ" chociaż zarzekał się 5 min temu, że ho ho
[Wto 22:58] Malwina: Jot, tak się dajesz wrabiać jak dziecinka
[Wto 22:59] Malwina: Ubaw z Ciebie po pachy
[Wto 23:39] milena: ... aloja ja tylko zagladam na dwa fora.. dobrze ze nie zalozyliscie trzeciego
[Wto 23:42] milena: Geminus widze ze znowu sie minelismy
[Sro 1:00] J.: Malwino - pisanie o Twoich wyzwiskch od pajacyków, psycholi itd i Twoje kłamstwa to być może "dawanie się wrabiać" ale wg mnie zwykłe ostrzeżenie, że jakiekolwiek kontakty z Tobą są niecelowe i są zwykłą autoreklamą
[Sro 1:01] J.: chodzisz za mną... jak przyssana. Kto Cię tu prosił - powiedzmy, że się mnie pozbyłaś z forum IPZ-tu a teraz przychodzisz tu i próbujesz budować konflikt. Jesteś marna...
[Sro 8:55] Sihajo: wyspałam się a tu dalej waśnie są
[Sro 8:56] Sihajo: w pracy natłok spraw a za oknem nijak
[Sro 10:48] Magdalena: To ja mam jeszcze gorzej....siedze w pracy na zadup..., za oknem calkiem fajny swiat u gory nieznany Wszechswiat....eh...a ja sie w pracy nudzic musze......Nie mam nawet do kogo geby otworzyc....Zlapalam kota i go obserwuje!!
[Sro 10:49] Magdalena: A kot mnie!!...Ciekawe jak wyjde w jego kocich oczech...
[Sro 11:06] Sihajo: a ja zamiast robić projekt to siedzę, myślę o niebieskich migdałach, włączył mi się instynkt macierzyński, a górna granica wieku się zbliża...
[Sro 11:06] Magdalena: Myslalam ze masz dzieci?
[Sro 11:06] Sihajo: to chyba wina ciśnienia
[Sro 11:07] Sihajo: mam 2 ale 14 i juz prawie 8 lat ,, przydałby się maluch
[Sro 11:07] Magdalena: Ja mam 2 synow....No prawie mam;)))
[Sro 11:08] Magdalena: Ja tez sie kiedys zastanawialam....Kurcze nie wiem dlaczego wlasnych nie mam....
[Sro 11:08] Sihajo: ehhh mam nadzieję, że mi przejdzie niebawem bo ...nosi mnie
[Sro 11:09] Sihajo: ja uwielbiam być w ciąży i rodzić dzieci, to niesamowite i wspaniałe uczucie, choć bolesne
[Sro 11:10] Magdalena: Nie wiem co Ci pozyczyc...ale w dzisiejszych czasach(nie chodzi mi o pieniadze) miec dziecko....
[Sro 11:10] Sihajo: jak jestem w ciąży to jem ile się da i tak przytyłam z synem 30kg a z córką 20kg ale co tam byłam śliczna jak pączuszek
[Sro 11:11] Sihajo: teraz ludzie nie myślą o rodzinie, tylko kariera, dom, itd i nie ma czasu ja się temu sprzeciwiam, zawsze marzyłam o dużej rodzinie co dzisiaj jest "potępiane"
[Sro 11:13] Sihajo: zapomnieliśmy o tym co ważne, wpadliśmy w wir pracy i wygody takie jest teraz społeczeństwo
[Sro 11:21] Magdalena: Ale to uczucie jest troche egoistyczne;))))
[Sro 11:26] Magdalena: A ja sie przyznam ze zawsze balam sie obowjazku i odpowiedzialnosci...dziecko to bardzo duza odpowiedzialnosc...
[Sro 11:27] Magdalena: Podziwiam kazda matke...)
[Sro 11:27] Magdalena: Ale za to jestem super "macocha"))
[Sro 11:27] Magdalena: ojczym tak cieplo i ladnie....
[Sro 11:28] Magdalena: Niesprawiedliwe!!
[Sro 11:31] Sihajo: egoistyczne ? mam 2 dzieci, chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko, uwielbiam dzieci, grać z nimi, pokazywac świat
[Sro 11:32] Sihajo: a moi znajomi jak mają dzieci to tylko 1, bo muszą wychować je w standardzie luksusu, aby miało wszystko materialne,
[Sro 11:33] Sihajo: a dziecko potrzebuje czegoś innego bardziej, miłości, poczucia wartości
[Sro 11:34] Sihajo: wiadomo, że jeść, uczyć się musi i moze jakieś dodatkowe zajęcia, ale czy musi mieć prostą drogę bez marzeń ? bo wszystko ma o czym zapragnie
[Sro 11:34] Sihajo: tęsknie za czasami bez komórek, na podwórku, z patykiem w ręku po piasku
[Sro 11:34] Sihajo: ale mnie wzięło
[Sro 11:35] Sihajo: teraz marka ciuchów wyznacza wartość uczennicy w szkole wśród otoczenia
[Sro 11:36] Magdalena: A ja jednak mysle ze szczesliwy ten, ktory sie pogodzil ze czas plynie i uplywa i ze komorka to fajna rzecz....
[Sro 11:36] Sihajo: pisanie listów, pamiętników zastąpił komputer, wspólne zabawy też zastąpiły gry na kompie taka środowiskowa izolacja
[Sro 11:37] Magdalena: No moze nie mialam dobrego dziecinstwa....chodzi mi o strone uczuciowa...moze...
[Sro 11:38] Magdalena: Ja mialam role tej "zlej" siostry....teraz mysle ze mama wpadla;)))))
[Sro 11:39] Sihajo: ale wczoraj grałam w Eurobiznes z dziecmi, kiedy widzę ich naturalny, radosny śmiech to nic tego mi nie zastąpi, to najpiękniejsze chwile, a wojna na poduchy jest super
[Sro 11:40] Sihajo: dzisiaj gramy w Jungle speed, znowu się posikam ze śmiechu
[Sro 11:41] Sihajo: ja nie wiem jaką miałam rolę, chyba spełnianie oczekiwań rodziców
[Sro 11:41] Sihajo: i co bym nie robiła nie udało się , ale moim dzieciom się udaje codziennie, bo nie oczekuję, no może uśmiech na twarzy
[Sro 11:42] Sihajo: i aby nigdy nie poddawały się, aby wiedziały, że mogą zdobyć świat i cokolwiek zamarzą
[Sro 11:48] Magdalena: No brawo!...Ja uwielbiam doszywanych synow...szkoda ze nie moga u nas mieszkac;((((
[Sro 11:48] Sihajo: szkoda
[Sro 11:49] Magdalena: Starszy ma juz19;)) a maly 12;))
[Sro 11:49] Sihajo: a nie chcesz mieć swojego potomka ? czy wynika to z innej przyczyny ? jeśli mogę zapytać
[Sro 11:50] Magdalena: Moja mama walczyla oczywiscie ...ze bla bla biore faceta z dziecmi.....
[Sro 11:50] Magdalena: Owszem najpierw sie mama przejmowalam ...teraz nie!!! A i ona tez spuscila z tonu....
[Sro 11:51] Sihajo: ojej, to faktycznie straszne -powiedziała rozwódka z dziećmi
[Sro 11:51] Magdalena: Mozesz spytac...tak jak juz pisalam ...jakos tak sie zlozylo...
[Sro 11:51] Magdalena: no i moj przyjaciel jest juz starszy....rachuje-i to pewnie jest zle;)))
[Sro 11:53] Magdalena: Nie teraz juz bym nie chciala dziecka...czasem jeszcze zaluje....ale czasem;))
[Sro 11:54] Magdalena: Rozwodnik!!!powiedziala...alimenty musi placic...bedzie wam malo...bla bla bla....
[Sro 11:55] Magdalena: Nawet przez chwile nie pomyslala ze to fajne miec juz "gotowych" synow;))))
[Sro 11:57] Magdalena: Czasem jeszcze marudzi....ale jak ja dowiedzali w szpitalu to zadowolona byla....bo by tam sama siedziala.....No bo ja niedobra za malo chodzilam;))))No bo jej tez nic nie bylo;)))Lapowke zaplacila zeby ja do szpitala wzieli;)))
[Sro 11:58] Magdalena: Ale sie rozpisalam-przepraszam...kot mi zwial....ide go lapac;)))
[Sro 12:00] Sihajo: ja niczego w życiu nie załuję, tak miało być ważne aby dalej żyć
[Sro 12:00] Sihajo: tak jak się potrafi najlepiej
[Sro 12:03] Magdalena: Kot zlapany!!Chyba go mecze.....
[Sro 12:05] Magdalena: Dzis w nocy bedzie cieniowe zacmienie Ksiezyca...znow bede miala prace...rzuca liczpami i dawaj...
[Sro 12:05] Magdalena: Liczbami;))
[Sro 12:08] Sihajo: hahaha
[Sro 12:10] Magdalena: Prosze bledy wybaczac, a wrecz podziwiac, bo ja sie sama nauczylam pisac i czytac po polsku.....
[Sro 12:13] Magdalena: A ortografia polska, rodem od Lucyfera....NIGDY NIE zrozumie dlaczego jak sie tak samo wypowiada pisze sie inaczej!!
[Sro 12:23] Sihajo: może pojadę nad morze
[Sro 12:26] Magdalena: Teraz?
[Sro 12:32] Sihajo: nie, to przykład takich samych słów w wypowiedzi a różnych w pisowni
[Sro 14:15] Magdalena: )
[Sro 14:46] Magdalena: J.na watku "religia w pastylce" robisz glupa ze mnie;)))
[Sro 14:50] J.: Magdaleno... ja nie robię Ale faktycznie komunikatywność w tym watku może stać się przysłowiową
No to sie ciesze
Choc z ta sama fala?...Ale chyba jednak gdzies w gledokim oceanie dusz
P.S. Przepraszam, ale musze cos dodac...
A teraz wyobraz sobie ze przy LSD moglybysmy sie bezslow porozumiec....Piekne, jak dla mnie.
Wysłany: 06-03-16, 17:12
[Sro 18:40] Gruby: Mars cos sie popsuło przy cytatach jakie zrobiłes w temacie " NarkotyReligia w pastylce"
[Sro 18:44] Magdalena: No bo ja juz w tytule zrobilam blad, mialo byc, "Czy narkotyk to religia w pastylce" Prosze wybaczyc...)
[Sro 18:46] Magdalena: Moze teraz cos sie wyjasni....Ale chyba nie...
[Sro 19:14] Magdalena: Ogladalam sobie wasze profile;)) Co to znaczy pomogl..jak, gdzie..itp...Moze ja tez pomoglam;))))
[Sro 20:36] Magdalena: Dzis musze na noc w pracy zostac..;((((
[Sro 22:15] milena: spokojnie tu dzisiaj..
[Sro 22:16] milena: moze sie myle
[Sro 22:16] milena: jest tu kto??
[Sro 22:17] milena: nop
[Sro 22:18] milena: znowu przyjdziecie jak odejde chowacie sie przede mna... ech ide wiec
[Sro 22:42] Bapaszka: Millenko, nie placz - jestem przy Tobie
[Sro 22:42] Bapaszka: podaj normalnego maila - wysle ci prezent
[Sro 22:49] J.: ja bym 10 razy pomyślał zanim udziliłbym Ci Bapaszko jakiejkolwiek informacji o sobie Już wielokrotnie wykorzystywałaś takie dane w personalnych jazdach
[Sro 23:19] Sihajo: spokojnie Bapaszka była u mnie w domu i jak na razie nic nie zdradziła jak mieszkam , czasami myślę, że był tu ktoś inny, kogo bardzo polubiłam
[Sro 23:33] Bapaszka: Ok, to zdradzę - Sihajo ma zajebistą łazienkę
[Sro 23:33] geminus: witam wieczorkiem wszystkich
[Sro 23:34] Bapaszka: A u Sihajo była Kasia - w wirtualu jest Bapasia - z Jotem nie gadam, bo nudny jest
[Sro 23:36] Sihajo: chyba wanna się Tobie spodobała
[Sro 23:41] Bapaszka: Tak!!!
[Sro 23:46] Sihajo: ja też ją lubię bardzo zwłaszcza z bąbelkami
[Czw 0:01] Bapaszka: Wiadomo - bez bąbelków i pianki nie idzie się kompciać
[Czw 0:02] Bapaszka: Zapomniałam ja kto się nazywa - Jacuzzi chyba? :-O
[Czw 0:02] J.: witaj geminus!
[Czw 0:04] J.: geminus, co Ty tak ostatnio skromnie pisujesz? znudziło Ci się... w sumie nie dziwię ten sam zespój "czworga" pojawił się na tym forum i przyssał się znów...mimo, że ssając ludzi na tamtym forum pluł na boki opowiadając jak bardzo niedobry materiał ugryzł
[Czw 0:04] Sihajo: tak jacuzzi
[Czw 0:08] Sihajo: Malwina wysłalam Tobie maila z prośbą
[Czw 0:12] Malwina: oki
[Czw 0:14] Bapaszka: Aaaaaaaa, Malwinko - też masz e-maila z cudownym prezentem!!
[Czw 0:21] geminus: hej Jot ,mało pisze bo więcej spotkań mam w realu co i Tobie polecam
[Czw 0:25] Sihajo: dobranoc już zasypiam
[Czw 0:32] anika: geminus jaki masz ladny nik
[Czw 0:33] anika: jest tu ktosik?
[Czw 0:34] anika: mam nowy nik podoba Wam sie?
[Czw 0:35] anika: zgadywac? kim bylam wczoraj?
[Czw 0:35] geminus: ta ,a widzę że Ty aniko nowy nick
[Czw 0:36] anika: po bledach pewnie sie zdradze
[Czw 0:36] geminus: hihi ,zgaduj se sama ,kogo to obchodzi
[Czw 0:36] anika: tez Cie widze
[Czw 0:37] anika: no wiesz Geminusku obraziles mnie sadzilam ze mnie lubisz
[Czw 0:38] geminus: hehe ,czym niby obraziłem
[Czw 0:38] anika: mam blond wlosy i niebiesko szare oczy i wiem gdzie mieszkasz
[Czw 0:39] anika: ze Ciebie nie interesuje zupelnie, chyba to mnie zdenerwowalo..
[Czw 0:40] geminus: myśle że Igor poradzi sobie z wielonikowcami ,chyba że chce mieć szambo jak na IPZ
[Czw 0:42] anika: ale zagladne do Ciebie na gg jak pozwolisz... moze wtedy bardziej sie zainteresujesz moja osobka )
[Czw 0:43] anika: To ja.. geminusie *****-- och sadzilam ze Ci serce podpowie a tu nic
[Czw 0:45] anika: zalozylam drugiego nicka zeby miec dwa jak niektorzy i zobaczyc jak to jest miec kilka nickow
[Czw 0:45] geminus: nie interesujem mnie to ,wielonikowcy to trzaśnięte ludki
[Czw 0:45] anika: wiecej nie planuje narazie..
[Czw 0:45] anika: nie to nie
[Czw 0:48] anika: idem poszukac Igora...
[Czw 0:54] geminus: sam Cię znajdzie i wytnie a może i stary nick też
[Czw 1:01] Bapaszka: Witaj Magdaleno
[Czw 1:07] geminus: Bapaszka ile ludzi dzis nawrociłaś na dobrą drogę?
[Czw 1:15] J.: aniko a jaki jest stary Twój nick?
[Czw 1:16] anika: milena
[Czw 1:17] J.: ?? po co Ci drugi?
[Czw 1:18] anika: nikt nie zgadl odbija mi bo caly dzien sprzatam, przyznaje sie
[Czw 1:18] anika: chcialam miec innny niz na Ipz
[Czw 1:20] anika: chyba zostawie milene jednak..chcialam tez zobaczyc jak to jest miec dwa niki
[Czw 1:21] anika: tyle o tym piszecie ostatnio na IPZ tez raz zmienilam tylko napisalam o tym
[Czw 1:23] anika: sadze ze powinna byc mozliwosc zmiany nika..nie pisze tu o wielu nickach
[Czw 1:26] anika: cisza...
[Czw 1:26] J.: jasne
[Czw 1:27] anika: oj geminus Ty agresorze "sam Cię znajdzie i wytnie a może i stary nick też
[Czw 1:28] anika: nalezalo mi sie hehehe
[Czw 1:28] geminus: hehe ,Ty sie przyznasz ale są inne nicki co same sobie słodzą jakie są cudowne a to już choroba niestety
[Czw 1:29] Bapaszka: Aaaaaaaaaa, to jesteś piękna Millenko - zaraz poszukamy Tobie wspaniałego męża!
[Czw 1:32] geminus: Aaaaa o wilku mowa
[Czw 1:38] anika: no nic mykam potem zagladne , Babaszko moj ex maz jest piekny..a nowi mnie nie interesuja..
[Czw 1:38] anika:
[Czw 1:42] Bapaszka: Rozumiem, ale nigdy niewiadomo, zrestą beauty is skin deep - serce się chyba liczy, czy uroda?
[Czw 1:44] Bapaszka: http://foxtrotters.tripod.com/anwolf3.gif
[Czw 2:17] anika: babaszko kochana a dlaczego Ty nie szukasz meza?.. mi sie nie spieszy ..
[Czw 2:18] anika: dla siebie?
[Czw 2:20] Bapaszka: Ja męża mam, a Ty płaczesz, żeś SINGLE
[Czw 2:21] Bapaszka: Chyba, że źle pojęłam Twe notoryczne posty, to psieprasiam
[Czw 2:40] anika: gdzie ja placze? Ty chyba naprawde zle odbierasz moje sygnaly..
[Czw 2:41] anika: ja mam piekne zycie.. system traktowania sibgli moze mnie tylko denerwowac nic wiecej
[Czw 2:43] anika: nie wiedzialam ze masz meza sorry
[Czw 2:45] anika: posty inni zakladaja o singlach.. zreszta jaki tam ze mnie singel
[Czw 2:45] Bapaszka: Nie? Kochana, na każdego nicka jeden
[Czw 2:46] anika: Babaszko a Twoj maz to ten z Galerii przystojny?
[Czw 2:47] anika: podobny do mojego meza troche
[Czw 2:55] Bapaszka: Nie, ten z Galerii to NYC HERO!
[Czw 2:56] Bapaszka: Znajomy mój..
[Czw 3:03] J.: Bapaszko - mogłabyś przestać zaśmiecać forum wklejając jakieś infantylne rysunki? Ludzie tracą czas myśląc, że coś przeczytają. Zajmj się swoją stroną i tam sobie wklejaj bzdety... może ktoś będzie chciał te szlaczki oglądać.
[Czw 3:29] milena: Tak babaszko wklejasz jak w kinderkarten
[Czw 13:40] Sihajo: plecy mnie bolą, łapatki to chyba od siedzenia przy kompie
[Czw 13:43] Magdalena: Ja tez cala obolala...;(
[Czw 13:57] Sihajo: jeszcze 2 h i biegne do domu , dzisiaj na basen to może przejdzie
[ Dodano: 16-03-2006 ]
[Czw 17:47] Gruby: Jak czytam to forum to mam niezlą polewke. To forum zamieniło sie w pole bitwy hahaha
[Czw 18:12] Gruby:
[Czw 18:33] Magdalena: Ten link nie dziala;(((
[Czw 18:34] Gruby: który ?
[Czw 18:36] milena: ten link skacze tylko
[Czw 18:37] milena: gruby masz inne? jakies dla Babaszki potrzebuje
[Czw 18:37] milena:
[Czw 18:37] Magdalena: No ten co podales;)
[Czw 18:37] Gruby: poszukaj po innych forach wejdz skopjuj adres emota i wklej jako obrazek i juz
[Czw 18:38] Magdalena: No maze mi tylko nie dziala...;((
[Czw 18:39] milena: oki pewnie boisz sie rozumiem
[Czw 18:39] milena: zartuje znajde pozniej
[Czw 18:42] Gruby: czego mam sie bac ?
[Czw 18:55] milena: zartuje troche wiadomo ze niczego
[Czw 18:56] milena: mam takie fajne LOL na moim MSN i nie wiem jak skopiowac jakos sie nie daje
[Czw 18:57] Gruby: masz okno szybkiej odpowiedzi ?
[Czw 18:58] Gruby: jak tak to przeciągnij tam emotke a pokaze ci sie adres skopjuj go i wklej tak jak bys wklejala fotke jakąś
[Czw 18:59] milena: ok dzieki spr. zaraz...
[Czw 19:31] milena: to nie mozna miec wiecej niz jednego nicka ustaliliscie juz konkretnie to napiszcie..
[Czw 19:31] milena: tak lub nie
[Czw 19:32] milena: narazie ludki, milej zabawy na forum zycze
[Czw 20:23] ankar: Witaj NR 47
[Czw 20:24] NR 47:
[Czw 20:25] ankar:
[Czw 20:51] ankar: hej 47 co myślisz o wielonickowcach? jesteś za czy przeciwko?
[Czw 20:57] NR 47: wisi mię to ile kto ma ników, nawet do beznikowców nic nie mam
[Czw 21:08] Gruby: Tak naprawde to Jot rozpętał tą dyskusje kto ile ma nicków. Bez sensu to jest. Skoro nikt nie robi bajzlu na forum to poco wywoływac wojne.
[Czw 21:12] NR 47: widzę że Jot już wami kręci, ale ja nie pozwolę was skrzywdzić
[Czw 21:14] Magdalena: Masz racje nie daj dzieci skrzywdzic;))))
[Czw 21:15] Sihajo: witam
[Czw 21:16] Magdalena: czesc;)))
[Czw 21:16] Magdalena: Zawalilam nocke...caly dzien spalam i teraz mnie energia nosi!!
[Czw 21:18] ankar: hahaha 47 masz poczucie humoru, niektórym przeszkadza wielonikowść bo wszędzie węszą podstęp ale jakby się tak dokładnie przyjrzeć to może mają rację
[Czw 21:20] NR 47: podstęp hmm, mi też się czasami wydaje że Jot to jeden z braci Kaczyńskich
[Czw 21:20] Magdalena: Te Wasze rozgrywki sa juz nudne jak flaki z olejem.....J. juz sie nie da czytac bo jak kobietiszon jaki sie wykloca;(((ZENADA
[Czw 21:23] Magdalena: No ale tak ...narkotyku nie uzywa , prostytutek nie uzywa.....To nudzi;))) A Wy na inna nute przy nim ))
[Czw 21:25] NR 47: prostytutek nie uzywa.... o kur... muszę zacząć żeby się do niego nie upodobnić
[Czw 21:26] NR 47: boże żeby tylko pił bo ja naprawdę nie mogę
[Czw 21:27] Sihajo: jesteś gorsi od kobiet, które oceniacie jako plotkary
[Czw 21:31] Magdalena: Tak, wlasnie to mialam na mysli;)))Nr47, ja mam nadzieje ze on pije;))) Bo jesli on te wszystkie "moralnosci" na trzezwo pisal....no to jest Kaczynski na 100%))
[Czw 21:32] NR 47: ja jestem usprawiedliwiony, jestem w pracy więc mam do wyboru albo plotkować albo pracować więc nie mam wyboru
[Czw 21:33] Sihajo: ja też prostytutek nie używam ale wypiję lampkę białego wina, zapalę wstrętnego papierocha i zatańczę pasadoble
[Czw 21:34] Sihajo: na plotkarstwo, kradzież i inne złe rzeczy nie ma usprawiedliwienia, możesz rozwiązywać krzyżówki lub pisać posty
[Czw 21:35] Magdalena: Ja bede szczera...mi alkochol nie smakuje, nawt najlepsze wino...ja pije zeby lepiej tanczyc..Brak mi obyci? Dolego mi cos na psyche???Kochani Wy specjalisci...ratunku!!!))
[Czw 21:36] NR 47: porawię się
[Czw 21:38] NR 47: ale podobno przy wysokim stężeniu alkoholu organizm czlowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu
[Czw 21:39] Magdalena: Czesto nawet z doswiadczenia mi to tak wychodzi....
[Czw 21:40] Magdalena: Nie wychodzi ale tym mezczyznom co pija ze mna.....nic im nie chce wyjsc...choc sie staraja...za duze sterzenie alkoholu...)
[Czw 21:43] Sihajo: cóż za temat sielankowy ja uwielbiam tańczyć wystaczy kilka taktów by mi nogi pod stołem wariowały
[Czw 21:44] Magdalena: Pod stolem tanczysz...? Ja na stole czesto!!)
[Czw 21:45] NR 47: pod stołem to raczej się leży
[Czw 21:46] Magdalena: I sluszna uwaga;)
[Czw 21:48] Magdalena: Moj dziadek "medrzec zyciowy" mowil ze jak groszek z salatki nosem wyjdzie i czlowiek sie pod stolem obudzi ..to mozna powiedziec ze zabawa byla udana...brrrr...Ale jak sie dowiedzial ze mnie na joncie zlapali to mi od narkomanki lecial;)))
[ Dodano: 17-03-2006 ]
[Czw 22:54] Sihajo: NR 47 poszedł spać a głosu nie oddał
[Czw 22:54] NR 47: już miałem iść ale naprawiam ten niewybaczalny błąd
[Czw 22:54] Magdalena: Sihajo, dziwne bow sumie wydawloby sie ze (I pewnie tak jaest) ze mamy niezgodnosc w zalozeniach...A ty tez na mnie dobrze wplywasz...choc Twe kolezanki nie;))
[Czw 22:55] NR 47: teraz naprawdę już branoc
[Czw 22:55] Magdalena: Jak zaglosowales???
[Czw 22:57] Magdalena: TAK....3razy Tak...
[Czw 22:57] Magdalena: Gruby ...na wybory...!))
[Czw 22:58] Magdalena: Geminus....prosze oddac glos....Oportunisto;)))))
[Czw 23:02] Sihajo: jakie moja koleżanki ? znasz je ? przecież ich nie ma na forum
[Czw 23:02] Magdalena: Kochani pospieszcie sie prosze zanim przyjda ci co cium cium wyglaszaja....Musze zamknac ankiete zanim sie zjawja...oni swych obstawja na to stanowisko...)
[Czw 23:03] Magdalena: No wlasnie...narazie mam szczescie Sihajo;))))ZARTUJE..ciut ciut...
[Czw 23:04] J.: Nie rozumiem.. tu się strzela do głosujących odmiennie od przyjętego standardu? RANY! Nie wiedziałem...
[Czw 23:05] Sihajo: ok cicho J. nie widzisz radości dziewczyny ? przestań się trzymać poręczy płyń po prostu płyń
[Czw 23:07] Magdalena: Tak, bo tu Wariatkowo;))
[Czw 23:07] Magdalena: A teraz powaznie, na galegje mam takie same haslo co na forum??
[Czw 23:08] Magdalena: Bo problem w tym ze nie pamietam hasla...;((
[Czw 23:09] Magdalena: A mam takie ladne zdjecie(dla jaj) w moherowym berecie...pypisz wymaluj wygladam tam jak zsluzona;))
[Czw 23:09] geminus: poczekam na fotke
[Czw 23:10] Sihajo: kliknij dodaj zdjęcie i wyślij do Igora
[Czw 23:10] Magdalena: Moge komus na maila...a ten ktos da do galeri..
[Czw 23:11] Sihajo: jop i nie ten ktoś a Igor
[Czw 23:11] geminus: beret moze być ale punkty są wiesz za co
[Czw 23:11] Magdalena: a tak...ale w tedy bedzie to z adresu wlasciciela kompa...a ja nim nie jestem...
[Czw 23:11] ankar: nie wklejaj do galerii tylko zrób avatara
[Czw 23:12] Magdalena: Nie wiem...kurcze;)))Ale sie domyslam...)
[Czw 23:12] Sihajo: Igor wstawi fotkę obojętnie z jakiego konta wyślesz tylko podpisz Magdalena zdjęcie do galerii
[Czw 23:12] Magdalena: ok, robie avatara...to moze potrwac-ostrzegam;))
[Czw 23:13] Magdalena: W tym berecie chcecie?
[Czw 23:13] Sihajo: albo avatar jak wolisz idę się kąpać
[Czw 23:13] Magdalena: robie w berecie....po wyborach pokaze prawdziwe oblicze...)
[Czw 23:17] ankar: jeśli masz zamiar wklejać cudze zdjęcie to ostrzegam, że mamy tu śledczego;) h
[Czw 23:25] geminus: ta ,a nawet więcej śledczych
[Czw 23:25] geminus: powiedziałbym że wszyscy są śledczymi
[Czw 23:26] milena: magdalena moze byc w berecie..
[Czw 23:27] Sihajo: a ja mogę wkleic swoje w samych majtaskach ?
[Czw 23:33] Sihajo: ok wysłałam do galerii
[Czw 23:33] geminus: co Ty myslisz ze majtek ludzie nie widzieli ?
[Czw 23:34] Sihajo: zaraz wszyscy je zobaczą
[Czw 23:38] Sihajo: idę spać, jestem zmęczona , pa do jutra
[Czw 23:38] Magdalena: Nie moge dac..;((
[Czw 23:38] Magdalena: Do avaru czy jak sie to mowi za duze;(((
[Czw 23:39] Sihajo: w programie np Corel obrobić tzn wykazdrować należy
[Czw 23:39] Magdalena: Przez ta technike przegram wybory...;((
[Czw 23:39] Sihajo: wykadrować *
[Czw 23:40] Magdalena: Na Igora wysylalam a tam cos tez nie idzie!!!
[Czw 23:40] Magdalena: Mog3e tobie wyslac i ty moze to zrob?
[Czw 23:40] Sihajo: spokojnie wstawi jak będzie, dobranoc
[Czw 23:41] Magdalena: elwira.sch@poczta.fm to moj adres...wyslij mi pozdrowienia a ja dam zdjecie....WYBORCO;)))Zdjecie z autografem...))
[Czw 23:43] milena: sihajo idziesz?
[Czw 23:43] Magdalena: Wborco...w twych rekach moj tytul!!!
[Czw 23:44] milena: czuje ze mamy nowa miss
[Czw 23:57] Sihajo: wyślij mi zdjęcie, przerobię na jpg z bitmapy
[Pią 0:00] Magdalena: A jaki masz mail
[Pią 0:00] Magdalena: Zle czujesz...miss ma problemy z sesja zdjeciowa...
[Pią 0:02] Sihajo: sihajo@op.pl
[Pią 0:04] milena: madzia starzeje sie wiec oddam Ci korone..
[Pią 0:05] milena: ))
[Pią 0:05] Magdalena: Wysylam...)
[Pią 0:06] Sihajo: chyba zapchałaś mi onetowską skrzynkę bo nie może odebrać zdjęcia musiało być wielkie
[Pią 0:07] Magdalena: milena, ogolnie rzecz biorac to mila z twej strony...ale ja sie tez starzeje.....Moze nawet jestem starsza niz Ty;)))
[Pią 0:07] Sihajo: może na FTP wrzuć ?
[Pią 0:08] Sihajo: yyy raczej chyba nie
[Pią 0:09] Magdalena: Trwa wgrywanie plikow....
[Pią 0:13] Sihajo: chyba duże to zdjęcie
[Pią 0:16] Magdalena: To ja chyba mam cos spier...na kom..bo dalej wgrywa..
[Pią 0:17] Magdalena: Ale moj znajomy jakies wysle...tylko on ma refleks jak szachista...
[Pią 0:21] Magdalena: No tak myslalam on sie pyta czy z koza;))) Bo mam takie zdjecie,,,
[Pią 0:21] Magdalena: Kochani zaglosujecie na mnie jak bedzie zdjecie z koza??))))
[Pią 0:35] Magdalena: OGLADAJCIE...
[Pią 0:36] Magdalena: Zdjecia sa na watku ))
[Pią 0:37] Magdalena: I prosze do wyborow...ja sowa dotrzymalam;)))Choc wygladam ja jak koza na tych fotkach ...ale to byly jedyne w dobrych rozmiarach..))
[Pią 0:37] Magdalena: Slowa ..nie sowa;)))
[Pią 0:40] Magdalena: Fotki sa na watku "kochani!!Chce byc zasluzona miesiaca"))
[Pią 0:53] Bapaszka: Magdaleno, wyslalam Tobie prezent
[Pią 0:55] feniks: WW przeprosilas Rafaela?
[Pią 0:58] Magdalena: A ja Ci za glos podziekowalam oficjalnie;))) Zobacz jaka jestem dyplomatka...)))
[Pią 1:00] Magdalena: Napewno oddalas glo??? Dalej jest tylko 6)))))))Zartuje....2 na nie....Opozycja.....
[Pią 1:18] milena: madzia a po co Ci ta popularnosc z glosami? i tak Ciebie juz wszyscy lubimy
[Pią 1:18] Magdalena: Nie moge tego prezentu odpakowac...chyba mam wurma na kompie;(((
[Pią 1:19] milena: statystyki sie nie licza
[Pią 1:19] milena: madzia lepiej zostaw ten prezent
[Pią 1:19] Magdalena: Dziekuje....Ja Was oczywiscie tez...no ale tych co glosowali na "nie" TOLERUJE...))))))))
[Pią 1:20] Magdalena: A co tam jest...ja ciekawa jestem...
[Pią 1:20] milena: prezent od Babaszki jakas tajemnice skrywa D
[Pią 1:21] milena: zobacz wtedy moze ja odbiore... zartuje tylko
[Pią 1:24] milena: moja skrzynka sie ugina automatycznie wywalam wszystko dlatego nie warto do mnie pisac na maila ktory tutaj podaje
[Pią 1:24] Bapaszka: Tobie tez wyslalam, ale poczta wraca Millenko ;-(
[Pią 1:24] Bapaszka: Czy was tez wylogowywuje ciagle?
[Pią 1:31] Bapaszka: Magdalena: Nie moge tego prezentu odpakowac...chyba mam wurma na kompie;((( - nie, po prostu sciagnij z netu "Point Viewer"!
[Pią 1:41] milena: magda wcisnelam nie przez pomylke czy mozna anulowac? naprawde pomylka
[Pią 1:42] milena: ja nie z zazdrosnych wirualnie..
[Pią 1:43] milena: w realu to inna sprawa
[Pią 1:45] Bapaszka: co anulowac?
[Pią 1:45] milena: a Ty cio malutkacialas tutaj ?
[Pią 1:46] milena: anulowac zazdrosc o babaszki to nowe haslo forum
[Pią 1:48] milena: wiesz Babaszko ze czuje sie gorsza i stad to zakopleksienie moje od dziecka to mam jestes w stanie mi pomoc?
[Pią 1:50] milena: naprawde Ty jestes moja odwrotnoscia dlatego Ciebie podziwiam :)za futra pyskaty jezyk koty i reszte
[Pią 1:51] milena: but I Love U szczerze
[Pią 1:52] milena: thx
[Pią 1:54] Bapaszka: Ok, nie przeszkadzam, dobranoc
[Czw 18:13] J.: thx geminus, ale sprawa nie zmienia się... odbieram pocztę i tak długo jak długo administrator tego forum będzie uważał, że może ludzi bezkarnie obrażać i organizować nagonki, tak długo ja nie widzę sensu tu pisać. Moje wątpliwości co do wchodzenia tu mimo patologii na IPZecie były uzasadnione.
[Czw 18:15] J.: Niech was bawi wind, Gruby i Igor opowiada bajki o uzdrawiającej mocy LSD. Ja do tych osób nie pasuje... nie będę im w degregoladzie przeszkadzał, podobnie jak nie przeszkadzam kilku osobom na IPZecie w kreowaniu się. Dość mam miernot w realu, które są w stanie przegłosować myślących, by jeszcze z nimi spotykać się w wirtual reality.
[Czw 18:17] J.: Zmieniłem podpis, by bardziej uświadomić o jaki rodzaj wyzwisk i traktowania ludzi tutaj przez "pseudoliberalnego" ćpuna Igora chodzi... Żeby nie było złudzeń co do tego jak wyzywa ludzi, którzy mu przeszkadzają w wizji narkotycznego raju.
[Czw 18:43] milena: Jot to nie tal LSD mnie nie interesuje wiec nie musze w to sie wczytywac ..Nieraz mi sie wydaje ze za powaznie traktujesz to forum dla mnie to pdskocznia od realu ktory czasami jest za realny..
[Czw 18:44] milena: a ludzie jak wszedzie, bardzo roznorodni i chyba to wlasnie mi sie tutaj podoba..
[Czw 18:45] Gruby: Sam najpierw zmień Jot postępnwanie i podejscie do ludzi a dopiero puzniem zwracaj innym uwage.
[Czw 18:46] Gruby: Milena Jot nie moze zniesc krytyki pod swoim adresem to raz, a dwa nie moze sobie uswiadomoc i pogodzic siez tym ze ktos ma inne zdanie od jego zdania.
[Czw 18:52] Magdalena: Gruby, co mi pyskujesz.....Nie widziales ze przy slowie upierdliwy dalam usmieszek....
[Czw 18:52] Gruby: A ja ci odpisałem i tyle
[Czw 18:55] Magdalena: No to dobrze ze na tyle sie skonczylo;))))
[Czw 18:56] Gruby: Ja tam raczej spokojny jestem chłopak
[Czw 19:01] milena: gruby jest ok
[Czw 19:01] milena: i ma cool nickname
[Czw 19:03] milena: ale jestem kulturalna gruby, mowiac o Tobie przy Tobie ))
[Czw 19:06] milena: zreszta z forum raczej wszystkich lubie natomiast w realu to kawal jedzy ze mnie przyznaje
[Pią 0:52] milena: pustawo tu dzisiaj... Bye Bye Forum.
[Pią 1:59] geminus: cześć jędzo
[Pią 15:07] milena: Geminus czy Ty nie przesadzasz? tylko ja mam prawo siebie tak nazywac
[Pią 15:18] geminus: Dobra jędzo ,wiecej nie będe.
[Pią 15:19] geminus: chyba że zapomnie
[Pią 17:13] milena: nie radze
Tak na wszelki wypadek, bo szałtboks przeminie o zapomnimy
[Dzisiaj 0:48] igor: Po to jest drugi shout, aby tam się rozpisywać
[Dzisiaj 0:48] Bapaszka: Milenko, wejdz na Team Speak!
[Dzisiaj 0:48] Seiko: Rany, wqrzam sie, bo nadal nie moge gadac, ale ciagle slysze jak mi tu Bapaszka rechocze do ucha
[Dzisiaj 0:48] igor: no na CoolTurce są także bany. Pozostawiam decyzję waszym racjonalnym umysłom
[Dzisiaj 0:49] geminus: mówie Ci lepiej zrobić "małołolatom wstęp wzbroniony"
[Dzisiaj 0:49] milena: nie moge teraz,,
[Dzisiaj 0:49] Bapaszka: Igor, nie wymyslaj!
[Dzisiaj 0:49] Aleksandra: a za co bany?
[Dzisiaj 0:50] Bapaszka: No to Giemek nie wejdzie, chyba ze Zoche przysle jako proxy!
[Dzisiaj 0:50] Seiko: czuje sie jak malolata a mam juz na karku 3 krzyzyki z kawaleczkiem
[Dzisiaj 0:50] igor: Seiko, sprawdz sobie mikrofon, ustawienia miksera dla nagrywania, ustawienia czułości w TS.
[Dzisiaj 0:50] Bapaszka: Olu! Igor ma w oczach banany!
[Dzisiaj 0:51] Bapaszka: No te tego z Koszalina!
[Dzisiaj 0:51] geminus: zresztą Igor ,jedne zdania uznasz za jazde a ktoś inny za żarty ,to kwestia odbioru
[Dzisiaj 0:51] Aleksandra: banany? ja rozumiem arbuzy, ale banany?
[Dzisiaj 0:51] Seiko: Bo moj syn uzywa tego programu do jakiejs gierki, i nie wiem co on tu porobil, jak sobie poustawial, ze ja nie moge rozmawiac
[Dzisiaj 0:52] igor: Już nie chodzi o agresję. Chodzi o flood-owanie. Po to jest drugi shout, aby można było gadać do woli i jednoczesnie nie straszyć nowych
[Dzisiaj 0:52] Bapaszka: GIEMEK: """[Dzisiaj 18:51] geminus: zresztą Igor ,jedne zdania uznasz za jazde a ktoś inny za żarty ,to kwestia odbioru "" OJOJOJ! Ale mundre slowa zes wypisal!
[Dzisiaj 0:52] Aleksandra: to poproś syna o pomoc, pewnie trochę się juz orientuje w tym programie
[Dzisiaj 0:52] igor: To z nim pogadaj
[Dzisiaj 0:53] Bapaszka: Chyba siem jednak zakocham ===> seksi siem robisz staruszku!
[Dzisiaj 0:53] Aleksandra: Igor, a to nie było tak, że drugie SB powstało do kłótni a to do spokojnych gadek?
[Dzisiaj 0:54] Bapaszka: IGOR! Tobie jak cisza na forum, zle, akcja, tyz zle... frustracie jeden!
[Dzisiaj 0:54] igor: jak już powiedziałem - zapychacie tego shouta, a na nim powinien być mały ruch - aby było widać, kto się pojawił po prostu. To co się dzieje, to dość prywatne niekończące się pogawędki, nieczytelne dla kogoś kto tu wchodzi.
[Dzisiaj 0:55] Bapaszka: Tak Olu i my tu spokojnie gadamy!
[Dzisiaj 0:55] igor: moze mi powiesz bapaszka, z jakiego powodu tu koniecznie chcesz pisać?
[Dzisiaj 0:55] Aleksandra: a gdzie są zasady użytkowania SB?
[Dzisiaj 0:55] geminus: Ta ,Ola ale nie zdaje egzaminu ,mówiłem to Igorowi
[Dzisiaj 0:55] igor: Nie ma - docierają się
[Dzisiaj 0:55] Aleksandra: z tego co pamiętam to coolturka do kulturki a ego-trening do jazd
[Dzisiaj 0:56] Bapaszka: Przeciez widac, ze jest ruch, a czy maly czy duzy, to juz pojecie wzgledne
[Dzisiaj 0:56] geminus: tam nie przejdzie bo nie ma ego ,nie wiesz?
[Dzisiaj 0:56] igor: Chodzi o to, aby ten shout nie straszył. Fajnie, ze można na wiele sobie pozwolić, ale jeszcze fajniejsze jest zachować trochę umiaru
[Dzisiaj 0:56] Bapaszka: ""aby było widać, kto się pojawił po prostu.""" - toc widac ponizej ===> Igor nie wymyslaj!
[Dzisiaj 0:56] igor: No właśnie. Przed chwilą były jazdy.
[Dzisiaj 0:57] Bapaszka: ***Online 6 użytkowników :: 6 Zarejestrowanych, 0 Ukrytych i 0 Gości***
[Dzisiaj 0:57] Bapaszka: ***Zarejestrowani online: igor, Aleksandra, Bapaszka, geminus, milena, Seiko***
[Dzisiaj 0:57] igor: Bapaszka: "Ja tam nie wchodze Januszku, bo wiem, ze piszesz wciaz to samop, blebleble, blablabla, a tylko po to aby mnie zranic - nie te czasy Synku!"
[Dzisiaj 0:57] igor: generalnie nie będę powtarzał bapaszko
[Dzisiaj 0:57] Bapaszka: MILOSC BYLA!
[Dzisiaj 0:58] Aleksandra: no to moze trzeba zmienic zasady? Bo ja np nie widze nic złego w gadaniu luznym na tym SB. Ale jesli ustalimy, ze ploty na drugim to tez spoko
[Dzisiaj 0:58] igor: A ktoś jest przeciw ?
[Dzisiaj 0:59] Bapaszka: To tylko odpowiedz na zaproszenie - konkretna, ale nie jezdaca, a Ty Igor w Seiko sie bawisz, czy w Rafaela?
[Dzisiaj 0:59] Aleksandra: a ktos jest za?\
[Dzisiaj 0:59] Aleksandra: moze jakas ankieta czy cos?
[Dzisiaj 0:59] geminus: bapaszka zamiast na drugiego shouta poszła jazdy innym robić na inne forum i ma radość
[Dzisiaj 1:00] Bapaszka: Ja za Olenka! Rozmowy tutaj, a bluzgi tam!
[Dzisiaj 1:01] igor: Ja jestem za tym, aby jeśli ktoś np. przyjdzie i się przywita, jak to miało miejsce, to aby ten tekst miał szansę przez chwilę powisieć.
[Dzisiaj 1:01] Aleksandra: ja nie mówie, ze tak chce, tylko myslalam, że tak jest ustalone
[Dzisiaj 1:01] geminus: drugi shut nie wydaje mi sie potrzebny ,zwłaszcza że ktoś robiąc jazdy nie widzi ze robi bo emocje mu przesłaniają percepcje
[Dzisiaj 1:01] Aleksandra: ale co z tego, ze sie przywita, jak nikt mu nie odpowie, bo wszyscy będą na drugim sb?
[Dzisiaj 1:02] igor: jestem też za tym, aby ktoś kto przychodzi, niezniesmaczył się "bardziej śmiałym" sformułowaniem, czy rozegzaltowaną wymianą zdań rodem z onet-u.
[Dzisiaj 1:03] Bapaszka: [Dzisiaj 18:59] geminus: bapaszka zamiast na drugiego shouta poszła jazdy innym robić na inne forum i ma radość""" - OBSESJA!
[Dzisiaj 1:04] Bapaszka: Gadam Z Seiko i mam Was w D.....
[Dzisiaj 1:04] igor: Skąd wiesz, ze wszyscy będą? Najczęsciej są 2-3 osoby, które właśnie toczą dyskusję/kłutnie. Reszta mówi "cześć", "na razie", "jestem nowy", "czy ktoś dziś jest?", rzucają linkiem. Pomyślcie co jest optymalniejsze po prostu.
[Dzisiaj 1:04] geminus: to może zrobić jeden shout jako wstepny a drugi dla obytych
[Dzisiaj 1:05] igor: Ktoś wrzucił linka.
[Dzisiaj 1:05] igor: i co? i gucio, bo w minutę puźniej zniknał niezauważony w ogniu pogawędki.
[Dzisiaj 1:05] igor: No dokładnie.
[Dzisiaj 1:05] Aleksandra: tylko trza by nazwy zmienic, bo te sugerują coś innego
[Dzisiaj 1:05] geminus: czyli "Witaj" a drugi "Właż albo sp....."
[Dzisiaj 1:06] Aleksandra: np pierwsze 'dzien dobry' a drugie 'plociuchy'
[Dzisiaj 1:06] igor: I mam wrażenie, ze tak było teraz.
[Dzisiaj 1:06] igor:
[Dzisiaj 1:06] Aleksandra: no moze byc i wersja gemka
[Dzisiaj 1:06] Aleksandra: jak bylo?
[Dzisiaj 1:06] igor: "właż albo spierdalaj - do 18 lat"
[Dzisiaj 1:07] Bapaszka: Seiko ma boski glos! A ja teraz ide po gazetke ==> juz sie ubralam.. prawie ..
[Dzisiaj 1:07] Aleksandra: do?
[Dzisiaj 1:07] igor: proponuje wypad na drugiego shouta.
[Dzisiaj 1:08] Aleksandra: jak do 18 to tylko Kain się załapie
[Dzisiaj 1:08] geminus: troche mozna wykropkować ,w końcu strona wejściowa i od 18lat już niepotrzebny wtedy dopisek
[Dzisiaj 1:08] Bapaszka: Nie, raczej" "poodychaj przed wejsciem i schowaj ego!"
[Dzisiaj 1:09] Bapaszka: ""od 18lat"" ==> dyskryminacja!
[Dzisiaj 1:09] igor: eee, za długie.
[Dzisiaj 1:09] igor: Huj z dyskryminacją. To wymysł ego
[Dzisiaj 1:10] Aleksandra: no no, uważaj co mówisz. Dyskriminacja to czasem poważny problem, a z ego to problem mają ci, co dyskryminują
[Dzisiaj 1:11] igor: Dopsz.. bede uwazał co mówię
[Dzisiaj 1:13] geminus: pisałem na drugim
[Dzisiaj 1:13] milena: no to nie mam tu pisac? pisz Igor , wiem ze ja "pierdolkuje" tutaj ale sadzilam ze wolno..
[Dzisiaj 1:14] geminus: zrób Igor jak chcesz ,jak ktoś rzuci ciekawym pomysłem to sie zmieni
[Dzisiaj 1:16] milena: ciezko za wami nadazyc dzisiaj..
[Dzisiaj 1:16] Aleksandra: Igor, przecież jesteś anarchistą
[Dzisiaj 1:17] milena: a seikusia poszla? szkoda..
[Dzisiaj 1:17] igor: Mila, po prostu chodzi o rodzaj wyczucia Faktycznie nigdzie nie mówiłem powszechnie jak to jest z shoutami i nie było okazji, bo teraz się zrobił duzy ruch.
[Dzisiaj 1:17] igor: No jestem, ale do anarchii się przechodzi stopniowo
[Dzisiaj 1:18] igor: Ale to na drugim shoucie
[Dzisiaj 1:18] Aleksandra: rozumiem - anarchia ale pod kontrolą
[Dzisiaj 1:19] milena: oki kapuje
[Dzisiaj 1:27] milena: nic nie kapuje ale ok bede obserwowac..
[Dzisiaj 2:22] Bapaszka: jestem Milenko!
[Dzisiaj 2:22] Bapaszka: ja nie wchodze na "spierdalaj", bom dobrze wychowana
[Dzisiaj 2:24] Bapaszka: no chyba, ze Igor mi powie "spierdalaj z forum", to odejde... wczoraj juz odeszlam z jednego, bo komus przeszkladzalam - nie powiem komu, bo o jazde mnie posadzom tu!
[Dzisiaj 2:25] Bapaszka: bylam wlasnie na spacerku, po polska gazetke i serek i czekoladke Wedlla sobie kupilam, abym byla jeszcze slodsza!
[Dzisiaj 2:31] Bapaszka: Oki, widze, ze sie minelysmy Milenko, ja tu posiedze jeszcze troche, a potem kolacyjka, filmek, lulubajki i nowy dzionek jutro - fajny, bo Andrzjki i tutaj skadam SERDECZNE ZYCZENIA ANDRZEJKOM!
[Dzisiaj 3:18] Bambi: oglaszam wszystkim niewiedzacym ze posiadam sluchawke razem z wbudowanym mikrofonem i to wszystko dziala do dupyyyyyyyyy
[Dzisiaj 3:27] Bambi: kasia , jestem
[Dzisiaj 14:30] Magdalena: Igor, co to znaczy mamy tak pisac jak tobie sie popdoba, zeby "nie odstraszac".. nie mialo to byc forum "bez cenzury"!!Jesli Ty masz mi nakazywac co i gdzie mam pisac, to ja naprawde wypierdalam z tego forum.
[Dzisiaj 14:34] igor: Spokojnie
[Dzisiaj 14:37] igor: Przeczytaj dokładnie co napisałem. Cenzury nigdzie nie ma, tylko podział na miejsca do pisania w rózny sposób. Np. w miejscu gdzie ktoś czasem rzuca linkiem do obejrzenia, czy wita się po dłuższej przerwie ruch powinien być mniejszy.
No nie...JA ZGLASZAM protest!!
A gdzie fragment rozmowy jak opisywalam seks po Bozemu
Nie wierze ze kogos to mogloby zbulwersowac, w koncu to bylo po Bozemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum