Udało mi się na gronie dodać avatarek, udało mi się usunąć dupne grona (wszystko dzięki poradzie bardzo miłej osoby. Dziękuję!) Tylko mam problem. Może ktoś się w tym orientuje. Założyłam sobie własne grono, publiczne, dodałam tematy na forum i okładkę. Nie mogę jednak uzyskać takiego linka jak grono.net/nazwa-grona. Jedyne co uzyskuje to: grono.net/numerek/forum
A nazwę grona podałam przy zakładaniu. Ktoś się orientuje jak to można ustawić? Bardzo Was proszę o sensowne porady. Poszczekać na siebie możemy w innym wątku
Obawiam się, że część Twoich problemów może nie być wcale rozwiązywalna lub być rozwiązywalna dopiero po wykupienia statusu tzw. 'gronowładnego'. Wtedy dostajesz jakieś większe uprawnienia, prawdopodobnie zahaczające też o moderowanie własnych gron itp. Spróbować zawsze można. Wykupienie gronowładnego na miesiąc to koszt około 3zł baj telefon czy tam przelew.
króluje, bo ma dużo większy zasięg niż taka NK, najwięcej użytkowników; dużo ludzi się tam lansuje, firm, zespołów, klubów, artystów, mnichów, polityków, nauczycieli duchowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum