Linkując artykuł w poście, zacytuj go dodatkowo. Często zewnętrzne źródła się dezaktualizują i potem nie wiadomo o co chodziło. Podawaj też autora i źródło.
tez chetnie pojawie sie, bo akurat w ten weekend bede w Wawie.
nie mam specjalnych preferencji co do dnia. Godzina 18 jest ok, a nad ognisko preferuje przyjemna knajpke
Fajnie, że wpadniesz
Coś, czuje że będzie kameralnie.
Osobiście preferuje ognisko i mogę jakby co, podrzucić samochodem. Ale jak będzie gorsza pogoda, czy sprzeciw, to spoko - możemy połazić po warszawie i zaszyć się przy piwku w jakiejś miłej knajpce
Mariusz, bardzo chetnie.
Moze w ciagu dnia jakis plac zabaw? Wzielabym Alexanderka. Juz jestesmy w Wawie, wylatujemy we wtorek.
Jeśli byście się gdzieś w centrum spotykali w okolicach 17stej, to będę mógł wpaść. Przed 18stą musiałbym się wylogować.
a.nia napisał/a:
tez mam takie wrazenie.
A kto w ogole bedzie?
Liczę, że Rutek napisze, kogo jeszcze zwerbował.
Ja gadałem z Grubym, ale pęka i mówi, ze ma okres pustelnika
Gadałem też z Brombą - być może wpadnie z rodziną.
Co do miejsca spotkania, jeszcze dogadamy.
[ Dodano: 09-05-20, 19:56 ]
Hihi, a może ci którzy się boją spotkać, zrobią osobny zlot ?
No boi się, bo sobie za dużo wyobraża
Ale Rutek, powiedz, chciałbyś aby Gruby wpadł?
Rutlawski napisał/a:
może Bromba, Igor Ty mi wyjaśnij o co chodzi, bo też z nią gadałem...
Bromba mi rzekła w słuchawkę, swoim jakże miłym i bardzo kobiecym głosem, że ma jakieś perturbacje komunijne, ale wszystko wskazuje na to, że jednak sobotę wieczór będzie miała wolny. Jeśli wpadnie, to ze swym menszczizną i dwójką dzieciaków. Ma jeszcze dać znać
A co Tobie mówiła?
Rutlawski napisał/a:
Teraz pytanie, kto by mógł się zjawić w piątek?
Ja mógłbym wpaść symbolicznie od 17 do 17:40 mniej więcej, o ile spotkanie będzie gdzieś niezbyt daleko od centrum - terminarz jest strasznie napięty.
Osobna kwestia to śpiewanie przy ognisku - chciałbym rozwinąć ten temat.
Chętnie wezmę gitarę, pogram i przetrenuje sobie parę kawałków, tylko musicie powiedzieć mi JAKIE ZNACIE, lub chociaż jakie jesteście w stanie zaśpiewać z kartki Druknie się i się podrzemy
Mogę wziąć gitarę, ale mój że tak powiem spis pieśni nie jest rozległy.
Gitarę bierz. Może uda się coś zagrać na 12 strun i 4 ręce
No i aby coś wyszło, trzeba być konkretniejszym
Może oddzielny wątek z tekstami + wykonaniem z wrzuty, aby każdy sobie mógł przesłuchać? Tylko muszą się pojawić jakieś propozycje i jakaś wymiana opinii...
to moze fajny plac zabaw w parku Ujazdowskim, Al. Ujazdowskie/Piekna o 16.30/17.00 jutro?
o ile nie bedzie padac. Jezeli bedzie padac to troche dalej, przy placu 3 Krzyzy jest sporo kafejek, moze tam?
Jak dla mnie w porzo
Rutlawski napisał/a:
To może do mnie też zadzwonić?
Jak chcesz, mogę do Ciebie zadzwonić
Rutek, a będziesz jutro?
Ja będę mógł zostać do 18:20 (czyli trochę dłużej).
Co do dzisiejszego zlotu, to chyba rezygnujemy z ogniska co?
Będzie mokro i chłodno. Zamiast tego może jakaś knajpa w wawce po prostu?
Ania się ucieszy
[ Dodano: 09-05-23, 10:00 ]
A oto dwie fotki z wczoraj, reszta z mojego aparatu jest w galerii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum