Linkując artykuł w poście, zacytuj go dodatkowo. Często zewnętrzne źródła się dezaktualizują i potem nie wiadomo o co chodziło. Podawaj też autora i źródło.
Pozwoliłem sobie uzupełnić tagi movie w starych filmikach
No i faaaaaaaaaajne są!
Ja wczoraj robiłem, ale mi program się wysypał i dupa - trzeba od nowa
[ Dodano: 09-05-09, 21:35 ]
Przykleiłem też wątek.
Rozumiem, że chcesz życie spędzić na siedzeniu na tyłku. Za to Twój chłopak mógłby mieć niezłą frajdę ze spływu. No ale spoks, poczeka sobie jeszcze ze 12 lat
Byłam w wawie z tydzień temu
ale coś mi siedzi myśloplan żeby się tam wyautować z Kielc na dłużej, gdzieś wrzesień październik. Choć poprzednia moja przeprowadzka do stolicy mnie rozłożyła totalnie, to zachciało mi się po raz drugi dokonać podboju Warszawy ;0
No na głowę się zwalić Igor to nie bardzo, nie mam warunków ( 5 osób i pies na 39 m) ale gdzieś na miasto na herbate jak najbardziej.
Ja jestem z forum ipz, jak je zamknęli to wchodziłam przez banner na Psychotropie.
i potem od czasu do czasu zaglądałam, tez z ciekawości bo na ipz nie raz Was przywoływano.
ale w sumie co ja tu robie?
ja jestem zwyczajna, a Wy jacyś tacy odjechani
[ Dodano: 09-06-25, 19:21 ]
No i z kazji konca forum Ptrzebudzenie skleiłem swój ostatni filmik, troszkę się różni od poprzednich i jest dłuższy, więc musiałem go podzielić na 5 części.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum