- Chcesz odnaleźć spokój serca, odnaleźć siebie, spokój wewnętrzny
- Szukasz porozumienia z ludźmi w otoczeniu zawodowym i prywatnym
- Chcesz zwiększyć witalność i być bardziej świadomym emocji własnych i innych
Zapraszamy na warsztaty medytacyjne. Na nich dowiesz się:
- Co to jest medytacja i jak medytować
- Jakie są zjawiska towarzyszące medytacji i jak przygotować się do regularnej praktyki
- Będziesz uczyć się jak obserwować swój umysł, ciało i emocje, by odnaleźć głębszy wgląd w siebie
- Poznasz sposoby uwalniania emocji w ciele, aby przywrócić harmonię i odzyskać wewnętrzny spokój.
Ponadto:
Każdy z uczestników uzyska indywidualne wskazówki do dalszej praktyki medytacyjnej.
Rezultaty:
- ułatwienie odnalezienia spokoju umysłu i wewnętrznej harmonii
- polepszenie kontaktów z otoczeniem, zarówno w życiu zawodowym jak i prywatnym,
- wzrost witalności uczestników, którzy stają się bardziej świadomi emocji – własnych i innych.
Warsztat polecany zwłaszcza dla:
Osób zainteresowanych medytacją i pragnących rozpocząć jej praktykowanie. Także dla wszystkich szukających spokoju wewnętrznego i pragnących osiągnąć harmonię w codziennym życiu.
Miejsce i data warsztatów: Kraków, 27/28 lutego 2010 od 9:00 do 17:00, ul. Św. Filipa 23/6
Cena warsztatów: 300zł (osoby powtarzające kurs – 150zł)
PROMOCJA dla studentów 200zł
Tytuł wpłaty: darowizna Kraków
Termin wpłaty: do 16 lutego – ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność wpłat
Wszedłem na stronę, poczytałem i wydaje mi się, że to bardziej techniki relaksacyjne - coś jak stwarzamy sobie przestrzeń do wglądu. Na krótką metę pewnie pomaga. Na dłuższą nie wiem. Ciekawe ile energii kolo z filmiku musi zuzywać żeby utrzymać to wyciszenie, a może to stan naturalny? No i najważniejsze pytanie, które zadał MarS czy zakładający 7 wątków widzi w tym problem czy nie widzi, a może nie chce widzieć, a jeśli widzi to jak się z tym czuje? Czy jak Pan z filmiku powie na głos stanowczym głosem HUJ to go gdzieś meridiana zaboli czy nie zaboli. To są kurwa ważkie pytania, a nie smędzenie o spokoju wewnętrznym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum