Linkując artykuł w poście, zacytuj go dodatkowo. Często zewnętrzne źródła się dezaktualizują i potem nie wiadomo o co chodziło. Podawaj też autora i źródło.
Haha!
Mimo to, mniej radości sprawia Mi patrzenia na spleśniałą kanapkę, aniżeli na tą nietkniętą;)
Ale koncepcja bakterii w jakimś większym super-organizmie jest rzeczywiście pociągająca.
Afterdream, niestety? To chyba było sarkastycznie, co by było gdyby proces rakowy rozrastał się dalej? uhuh
powiedział co wiedział. Ot takie pieprzenie. Jak mój ziomek się najara dżojntów to ma dużo lepsze teorie. Tutaj się kolo nabuzował i wymyślił, że jesteśmy kanapką. Jakby się jeszcze trochę nabuzował to by się rozpadł jak nadmuchana żaba.
powiedział co wiedział. Ot takie pieprzenie. Jak mój ziomek się najara dżojntów to ma dużo lepsze teorie. Tutaj się kolo nabuzował i wymyślił, że jesteśmy kanapką. Jakby się jeszcze trochę nabuzował to by się rozpadł jak nadmuchana żaba.
blu, Rogan nie jest pierwszym i jedynym, który wysuwa takie pomysły.
Czy człowiek nie jest istotą zbyt arogancką? Być może ludzie mają dla "wyższego Organizmu, Bytu, Inteligencji" (wszystko jedno jak To nazwiesz) takie samo znaczenie jak bakterie dla nas. Ok, możemy zamienić np. bakterie na słowo - komórki. Człowiek się z nich składa - może każdy człowiek jest taką komórką większego Bytu? i ten Byt również może być komórką kolejnego jeszcze większego...
To wcale nie jest dla mnie pozbawione logiki, ale ok. "Wolność Tomku w swoim domku".
blu napisał/a:
jakby zobaczył go kosmita przez lupę to by pomyślał, że jest bulgoczącą żabą
sory,niepytałes mje ale sie wtronce,włąsnie szukanie wyzszego bytu jest wyrazem arogancji,bo on ma za zadanie was wynieść jednak gdzieś w przestrzenie stworzenia ,a bardziej ten idiotyczny tok myslkeni tłumaczy nasza ewolucja( http://www.youtube.com/wa...feature=related ) nisz jakis obiektywny powód,to po prostu jest żałosne,myslisz sciaz otym bogu bo projektujesz włąsny byt na cały kosmos,nic pozatym zatym niestoi zaden ułamek dowodu czy logicznego wywodu,tosom jeno postenkiwania ssaka z atwrdzeniem intelektualnym nad kiblem zagadki stworzenia
Ale mnie Twoje argumenty nie przekonują; moim zdaniem nasza świadomość nie kończy się wraz ze śmiercią i istnieje dużo więcej wymiarów poza fizycznym, widzialnym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum