Przyznam Ci się szczerze, że tak uważam. Oczywiście czytałem o "nieśmiertelnych" żyjących gdzieś w górach Azji, mających 200-300 lat, ale żadnego nie widziałem nawet na youtube
Co do treści mojego poprzedniego posta, to oczywiście potraktuj to z przymrużeniem oka.
jego twarz musiała nie uprawiać kulturystyki bo jest stara ,zresztą gość jedzie zapewne na sterydach i zaczął to w późnym wieku robić wiec stąd ta odmiana,
morze taka jest prawda?
młodzi ludzie używają sterydów by nienaturalnie zwiększyć swa masę mięśniowa,
starzy mogą zrobić dokaldnie to samo by wyglądać jak młodzi z mięsni,bo twarz to ma starą
w tym wypadku naprawdę nie ulegał bym entuzjazmowi
balsamy,witaminki,sterydy,suplementy,chormony
pudzian z sercem bawoła ma szanse umrzeć przed wcześnie ale stary człowiek poszły na siłkę zaczynjący dopiero ptrzygode z chemią ,to chyba nie ejst fiycznie mozlwie bymu te sterydy zaszkodzły,słbao działajom,on nie cwiczy natyle zeby mu zaszkodziły bo jest to technicznie niemozliwe
tak to widze
Być może gościu pokazuje pewną ważną rzecz. Ciało może być naprawdę długo sprawne pod warunkiem, że dostanie dużo minerałów do odbudowy. Takie coś dzieję się u dzieci. Dużo jedzą jak na swoje gabaryty ale też i dużo spalają. Doroślejąc spalamy coraz mniej więc ograniczmy jedzenie by się nie roztyć. Sądzę, że potrzebujemy jeść dużo i dużo spalać wtedy mięśnie i stawy dostaną to czego potrzebują czyli dużo ruchu a narządy odpowiednie minerały.
Sądzę, że potrzebujemy jeść dużo i dużo spalać wtedy mięśnie i stawy dostaną to czego potrzebują czyli dużo ruchu a narządy odpowiednie minerały.
Pod warunkiem, że będziemy dobrze się odżywiać; teoria ciekawa, chociaż z tą duża ilością przyjmowania pokarmu kłóci się teoria "odżywczej" prany. Są tacy, którzy raczej apelują do ograniczania pokarmów (nie wspominając o breatharianach), kosztem odżywczej energii słonecznej.
Jak ktoś już będzie taki byk, że będzie korzystał z innego źródła to wtedy można inaczej. No i duża oznacza wystarczająca by przy dużej ilości ruchu zachowywać właściwą wagę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum