Pozwoliłem sobie uzupełnić tagi movie w starych filmikach
No i faaaaaaaaaajne są!
Ja wczoraj robiłem, ale mi program się wysypał i dupa - trzeba od nowa
[ Dodano: 09-05-09, 21:35 ]
Przykleiłem też wątek.
Rozumiem, że chcesz życie spędzić na siedzeniu na tyłku. Za to Twój chłopak mógłby mieć niezłą frajdę ze spływu. No ale spoks, poczeka sobie jeszcze ze 12 lat
Byłam w wawie z tydzień temu
ale coś mi siedzi myśloplan żeby się tam wyautować z Kielc na dłużej, gdzieś wrzesień październik. Choć poprzednia moja przeprowadzka do stolicy mnie rozłożyła totalnie, to zachciało mi się po raz drugi dokonać podboju Warszawy ;0
No na głowę się zwalić Igor to nie bardzo, nie mam warunków ( 5 osób i pies na 39 m) ale gdzieś na miasto na herbate jak najbardziej.
Ja jestem z forum ipz, jak je zamknęli to wchodziłam przez banner na Psychotropie.
i potem od czasu do czasu zaglądałam, tez z ciekawości bo na ipz nie raz Was przywoływano.
ale w sumie co ja tu robie?
ja jestem zwyczajna, a Wy jacyś tacy odjechani
[ Dodano: 09-06-25, 19:21 ]
No i z kazji konca forum Ptrzebudzenie skleiłem swój ostatni filmik, troszkę się różni od poprzednich i jest dłuższy, więc musiałem go podzielić na 5 części.
Właśnie dlatego Rutlawski, ze nie są Twoją własnoscią i nie masz pozwolenia na upublicznianie wizerunku osób tam znajdujacych się, proszę Cię w imieniu tych osób o usunięcie filmów, na które nie masz pozowlenia do upubliczniania wizerunków, i nie rozpowszechnianie ich nigdzie więcej bez zezwolenia.
Wiem, że już się do Ciebie z taką prośba zgłaszala jedna z osób zainteresowanych, ale ponieważ filmiki nadal krążą po sieci, a nie po to powstawały by je rozpowszechniać na wszelkich mozliwych forach, to są prywatne pamiatki osób uczestniczacych w spotkaniach z przyjaciółmi i były dostępne dla częci starego forum PP. Występuję tu w imieniu tych osób, jako były administrator forum PP.
MarS zdziwiłbys się, jak bardzo. Trochę się zajmuję fotografią i z rok temu jeda kobitka o mało mnie przez sąd nie przewlekła za upubliczniony wizerunek swojej gębuli bez pozowolenia.
Geminus- nie mów, że obrastasz w tłuszcz
Wiosna idzie nie tyj
Wiesz co Mars, mnie to sie już nie chce zastanawiać nad innymi, co kto i dlaczego zrobił, robi ewentualnie zrobi.
Dla mnie to żaden problem, jakby ktoś poprosił o usuniecie swojej gęby z internetu, to ją usuwam i po sprawie. Nie mam ochoty na ocenianie i zastanawianie się jakie mial intencje, co ma do przerobienia, etc. To nie mój biznes
Natomiast mój biznes jest wtedy jakby mnie ta prośba zabolała, zdziwiła tudzież wywołala chęć oceniania tej osoby.
Wiem, że już się do Ciebie z taką prośba zgłaszala jedna z osób zainteresowanych,
Słuchaj Animka ,może tej osobie zdawało sie albo przysniło jej sie że prosiła Rutka a potem przyleciała do Ciebie i gada nie wie co a może tej osoby czy osób wogóle nie ma , prośbe sie spełnia albo nie w tym cały urok "prośby"
Cytat:
Występuję tu w imieniu tych osób, jako były administrator forum PP.
E tam ,a liste ich masz to podaj bo jestem ciekaw ile to osób ma problem a jako administrator to trza było jasno pisać że zloty forum to tylko nazwa zlot a ogólnie to prywatne spotkania przyjaciół i no camer ,no foto i najlepiej incognito
No witaj, witaj. Ja zdaję sobie sprawę z tego, że już do mnie zgłosiła się osoba, z prośbą o usunięcie tych filmików, która dokładnie tak samo milczała, gdy robiłem te filmiki i pokazałem na forum. Myślę, że gdyby wtedy powiedziała "nie życzę sobie by te filmy były na jakichkolwiek innych forach", miała by teraz prawo mieć pretensje.
Tak czy siak jak nawet tu moderatorem nie jestem, więc nie mam ich jak usunąć. Do tego możecie zgłosić się do Administratora, choć jeśli Wasze życvie od tego zależy, też mogę go poprosić, co już zrobiłem.
[ Dodano: 10-04-01, 17:47 ]
Animka, poza tym jeśli chcesz, wiedz, że przed zrobieniem ich, zapytałem każdego posiadacza albumów z tymi zdjęciami, czy mogę ich użyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum