Kosz jest działem forum, niedostępnym bez logowania. To co się tam dzieje nie jest także pokazane na liście wątków. Wchodzisz do Hadesu na własną odpowiedzialność! ;-)
Ja jeszcze nie miałem (boże chroń), ale pierwsze co mi przyszło do głowy, to jakie są metody naturalne radzenia sobie z impotencją?
[ Dodano: 09-06-24, 10:01 ]
A drugie co mi przyszło do głowy, to że stosowanie maxigry opiera się pewnie na tych samych zasadach co viagry, bo to odpowiednik. Substancją czynną jest syldenafil.
[ Dodano: 09-06-24, 10:02 ]
A trzecie co mi przyszło do głowy, że używanie viagry nie można nazywać leczeniem, bo ma skutek doraźny
No ja jak nie ma podniecenia to mam problem z erekcją. Przyznam się, że to jest większa część dnia. Zawsze jednak obwiniam o to nieatrakcyjne otoczenie bo wzięcie odpowiedzialności za to na siebie mnie przerasta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum