Dział Hyde-Park nie ma żadnych ograniczeń formy i treści. Pisz co uważasz i jak chcesz. Ciężkie awantury, po ich zakończeniu, przeniesiemy do archiwum/Kosza.
No mam troche problem z grami.
Z jednej strony sa zajebiste, jest w przemysle wielka kasa itd...
Z drugiej odciagaja ludzi od rzeczywistosci i ludzi naokolo, tworzac wlasnie takich otaku...
I wlasnie z tego powodu nie przyloze reki do tworzenia gier.
Podobnie jak nie chcialbym pracowac w agencji reklamowej.
[ Dodano: Pią Maj 19, 2006 5:32 pm ]
swoja droga - pogrywa ktos na sieci w LOTR:Battle of Middle Earth?
moznaby jakas ustawke zrobic
acoto jest zło?niema czegos takiego,nikt zswas nie ejst wstanie przytoczyc ułamek przykladu na coś złego,nawet jako teoretyczny model,wszystko ma swoje złe i dobre strony,holokaust-izrael,dla przykłądu
a gierki som nudne
jedynie diablo jest dobre,miałem przy tym faze,dobrze albowiem został oddany klimat szatanum,totez był to portal do demonium,schodizło sie po żebrach wewnontrz ciała gry do łajna jelita grubego,gdzie jusz bylismy ohszceni z wszelkim tzw złem,i zobaczylismy,to miłem,to fajnem,kurde faja pochodzic nocom w lesie obiajonc sie o drzewa ,z swieczkom,
reszta gier to nuda,prymitywizm,niema wigilji bez diablo,coci zastampi ten opłatek,porzygasz sie kolęndami,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum