INTEO Techniki NLP Wolne Media PsychoTropEdia AGaRT Klinika Sacharuna Nina2 Podolski
"Oczyścić drzwi percepcji" autorstwa Hustona Smitha (8) Zapowiedź świata post-copyright (3) AYAHUASCA - SHAMANIC JOURNEY, AMSTERDAM, HOLANDIA 2010 (1) Jak trafiłeś na Psycho-Tropa :) (73) Mam pytanie o oddechu (6) Explorer i firefox pokazują co innego (9) Buddyzm: hinayana czy mahayana ? (46) Buty. Podeszwa, zdrowie. (7) AC/DC covers - 4 SZMERY - 24.09.2010 - Jelenia Góra (1) Globalne Ocieplenie (5) sens istnienia (52) maryska (42) Ach ci mężczyźni, (33) Włocławek (5-7.11.10) 5 Rhythms-prowadzi Sangeet Portalski (1) takie tam (12) Sztab wyborczy Janusza Korwina Mikke (16) "Bo tak lubie i tak będzie" (81) Urzekające muzyczne kawałki :) (69) Tajemne praktyki i magiczne rytuały w walce (3) śnie o tym, że ktoś umrze.. I naprawdę ktoś umiera. (13) Szanowne Forum (28) teoria równoległych rzeczywistości (24) Smak spermy. Z wiekiem odczuwam go inaczej (29) [zastosowania] [LSD] Najpotężniejszy afrodyzjak (14) interesujace linki (26) Przedstawmy się sobie? (33) psychotropia (10) TRANSCENDENTALNA MEDYTACJA W SZKOŁACH (17) Spotkanie? (2) Program Tybetański RatujTybet- możesz pomóc (1) Poezja mej Duszy (4) Warsztaty Inteo (10) Wątek do zbierania opisowych nazw PsychoTropa (45) Filmiki zlotowe. (42) Wszyscy tyle samo - szkic systemu (12) dziś godzina dla ziemi (3) Warsztat Miłość i prawda, L. Żądło 10-11 kwietnia, Wrocław (2) Warsztat Miłość i prawda, L. Żądło 10-11 kwietnia, Wrocław (1) Akcja 100 milionów toreb (8) WARSZTATY MEDYTACJI KRAKÓW 10-11 KWIECIEŃ (1) Boli mnie nadgarstek po waleniu w worek :-(((( (10) Bioenergetyka - Alexander Lowen (51) Żeń szeń - doping na sesję ;) (44) borderline. (23) Nie chcą krzyża w sali lekcyjnej (38) [artykuł] Skończmy wreszcie tą głupią wojnę (26) Filmy online w całości (33) A jakby wszyscy zarabiali tyle samo ? (14) Grono i pytanie (6) OK (8) To kobiety mają jaja (6) Pomocy chyba wariuje.... uzależnienie.... emocjonalne.... (105) mam ochote sie wykrzyczeć! (9) Projekcja astrlana/OOBE/eksterioryzacja (3) sens życia (70) Warto skończyć z paleniem zanim.. (3) Praca, pomysły, shakespeare (2) praca z oddechem (4) WARSZTATY MEDYTACYJNE KRAKÓW 27-28 LUTY (3) Awaria laptopa (8)
Autor
Wiadomość
Rutlawski
[avatar ukryty]
Wysłany: 09-05-23, 13:36
Spotykamy się nrmalnie w Powsinie, bo tak są wszyscy powiadomieni. Tam możemy zdecydować co zrobić. JEST mokro, ale to nie znaczy, że BĘDZIE zimno i mokro
igor
Site Admin[avatar ukryty]
Wysłany: 09-05-23, 14:00
Moje zdanie jest takie, że zmienić lokalizację - żaden problem.
Pod wieczór nie będzie słońca. Raczej nie będzie padać, ale będzie chłodno (14-18) stopni. Nie było dziś słonecznego dnia i ziemia jest zimna.
Czy w powsinie są jakieś knajpy?
a.nia
[avatar ukryty]
Wysłany: 09-05-23, 14:16
jakas chyba jest, ale wydaje mi sie, ze na zewnatrz.
Rutlawski
[avatar ukryty]
Wysłany: 09-05-23, 23:12
Dziękuję Wam WSZYSTKIM za tak miłe spotkanie
igor
Site Admin[avatar ukryty]
Wysłany: 09-05-24, 00:08
Ja też dziękuje
Było wyrąbiaszczo!
Co to dopiero będzie przy ognisku!
[ Dodano : 09-05-24, 00:08 ]
Fotki i filmiki w drodze
przybij piątkę
piąteczka :)[avatar ukryty]
igor
Site Admin
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku